hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews disney on ice review, olaf on ice, disney on ice nederland, disney on ice 2020

Published on december 15th, 2019 | by Esther

0

Wat een onvergetelijk avontuur is Disney on Ice!

Voor wie Disney on Ice niet kent. Ik ga er maar even vanuit dat het kan… Deze shows bestaan al sinds 1980, destijds bedacht door Irvin en Kenneth Feld (vader en zoon). Ze hadden het idee om Holiday on Ice nieuw leven in te blazen door Disney figuren te introduceren in voorstelling. Toen Kenneth het idee voorlegde bij the Walt Disney Company, ontstond het concept voor een show met uitsluitend Disney-figuren. En met succes dus, want deze shows bestaan inmiddels bijna 40 jaar over de hele wereld. Maar nu is Disney on Ice ook in Nederland en wij hebben hem al mogen zien! 

De show begint meteen bij binnenkomst!

De Disney ervaring begint gelijk bij binnenkomst met een medewerker die iedere 5 seconden in het Engels roept dat ie programmaboekjes verkoopt en de eerste merchandising stands die je aantreft. Het programmaboek is al een souvenir op zich met de mooie foto’s van de show en een uitleg over het ontstaan en de achtergrond van Disney on Ice.

disney on ice merchendice

Van 11 t/m 29 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 16,50
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Tips bij bezoek aan Disney on Ice in Nederland

Ga je de show bezoeken, dan is het goed om te weten dat er voordat je naar binnen gaat een tassencontrole plaatsvindt en dat je geen drinken mee naar binnen mag nemen. Zelfs niet als je dat juist ervoor bij de bar gekocht hebt, kwamen wij door schade en schande achter. Maar geen nood achter de hele organisatie zit een marketing en merchandising apparaat waar je u tegen zegt en er is in de zaal dus voldoende gelegenheid om consumpties en souvenirs te kopen. Uiteraard is er gewoon drinken en wat lekkers verkrijgbaar, maar daarnaast ook Slush puppies in Olaf en Prinsessenbekers en suikerspinnen met een kroon van 50 cent waar je EUR 10,00 voor mag betalen. Maar alles voor het kind als je daar éénmaal bent en de slush puppies en suikerspinnen gaan dus met grote getalen de toonbank over 🙂

mickey mouse, minny mouse, disneyonice.nl

Je kunt je jas achter laten in de garderobe, of zoals de meeste mensen doen gewoon mee naar binnen nemen, want de temperatuur is in een zaal waar een grote ijsbaan ligt iets lager dan dat we normaal gezien binnen gewend zijn. Veel kinderen bezoeken de show verkleed als hun favoriete Disney karakter (dit mag t/m 14 jaar) en alleen al om je heen kijken naar het bezoekende publiek is dus een feestje. Je mag tijdens de show fotograferen en filmen, als je een ander er niet mee hindert. Alleen professionele camera-apparatuur met flinke zoomlenzen en selfie-sticks moet je wel thuis laten.

disney on ice nederland, girlslabel, disney on ice ervaring, bezoek aan disney on ice

Unieke souvenirs

Ben je éénmaal in de zaal dan zijn er om de 5 meter merchandising stands te vinden, dus vanaf het begin van de zaal met kinderen naar de tribunes geraken is al een uitdaging op zich, want de kids weten van gekkigheid niet waar ze moeten kijken met alle Disney artikelen die je tegemoet schitteren. Briljante marketing, want je moet als ouder toch best sterk in je schoenen staan als je je daar met je kind die met smachtende ogen naar je opkijkt een weg door de menigte baant. Gelukkig zijn de Disney on Ice souvenirs ook alleen daar ter plaatse te krijgen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je hetzelfde artikel een week later tegenkomt voor de helft van het geld bij de lokale speelgoedzaak.

Disney on Ice review

Het bezoeken van een Disney on Ice show is een waar feest, het is echt vermaak voor de hele familie. De jarenlange ervaring met het produceren van dergelijke grote producties is overal aan af te zien. Schitterende kostuums, mooie choreografieën, passende licht- en vuureffecten en goed geluid.

disney on ice in utrecht en rotterdam, disney on ice nederland

In de show dit jaar zijn Mickey en Minnie Mouse de gastheer- en dame en uiteraard komen Donald en Goofy ook voorbij. De verhaallijnen die de revue passeren zijn van Ariël, Vaiana en Maui, Belle en het Beest, Rapunzel & Flynn Ryder en natuurlijk ontbreken ook de belangrijkste hoofdpersonen van Frozen niet. Alle Disneyhelden hebben gedurende de show hun eigen verhaallijn. Gebaseerd op de bestaande avonturen, maar wel net even anders, zodat het toch ook weer nieuw is. Gedurende de show wordt er uiteraard ge(ijs)danst op alle bekende Disney songs en de schaatsers verstaan echt hun vak, ze halen geweldige capriolen uit op hun schaatsen en de lifts en pirouettes vliegen je om je oren.

disney on ice nederland

Je kunt nog kaarten voor Disney on Ice in Nederland kopen

Dit jaar strijkt Disney on Ice in Nederland neer in de Ahoy in Rotterdam van 11 t/m 15 december en in de Jaarbeurs in Utrecht van 21 t/m 29 december. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.disneyonice.com waar je direct wordt doorgeleid naar de website van Tickermaster.nl. Je kunt losse tickets bestellen voor verschillende rangen of je kunt gaan voor een family-pack voor dezelfde rangen waardoor je verhoudingsgewijs iets goedkoper uit bent. Een familypack bestaat uit 4 tickets + 2 vouchers voor 1 familieverpakking popcorn en 1 programmaboek. Extra tickets gaan tegen de normale prijzen. Wil je echt vanaf de beste plaatsen genieten van de show dan zijn er ook nog platinum tickets.

disney on ice nederland, fining nemo

Geweldige ervaring

Alles bij elkaar is het een geweldige ervaring voor het hele gezin. Amber (en ook wij dus) heeft vanaf minuut 1 tot het einde van de show intens genoten en zat na afloop van de show nog helemaal vol van alle indrukken en de geweldige Disney-songs die door de show heen de rode draad zijn. Wat ons betreft is een bezoek aan Disney on Ice een absolute aanrader en wij gaan dit zeker nog een keer doen in de toekomst.

Van 11 t/m 29 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 16,50
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

disney on ice nederland, disney on ice review, disney on ice verslag, ervarging
Comments are closed.

Back to Top ↑