hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs dierendag 4 oktober, dierendag, paardenmeisje, roze paardenkleed, roze paardensokken, paardenliefhebster

Published on oktober 4th, 2018 | by Mi-choe

0

Dierendag 4 oktober; extra dikke knuffel voor je paard

Vandaag, Dierendag 4 oktober is de dag om je lieve, trouwe dierenvriend in het zonnetje te zetten.
Misschien wat extra lekkers, misschien wat extra tijd en liefde en sommige dieren zullen misschien verwend worden met nieuwe spullen. Wat je ook doet, je dierenvriend is vast al blij met een beetje extra aandacht.

Het drukke leven van een paardenmeisje

Laatst hoorde ik dat je paardenmeisjes hebt en meisjes met paarden. Daar zit een nuanceverschil in. Ik ben geen van beiden. Maar ik ken wel een echt paardenmeisje, dus ik weet wel een beetje wat er bij komt kijken. Iedere dag na school gaat ze naar de manege om haar pony te verzorgen. Veel andere vrije tijd blijft er niet over. Maar zij is daar thuis, op haar plek.

dierendag 4 okt, dierendag, paardenmeisje, roze paardenkleed, roze paardensokken, paardenliefhebster

Alle centjes die ze met verjaardagen etc. krijgt, geeft ze het liefst aan haar pony uit. Een nieuwe haarborstel, iets voor de hoeven en ga zo maar door. Wat dat betreft zijn er goedkopere hobby’s dan dit. En dan heb ik het nog niet eens over de hoeveelheid van verschillende artikelen. Er is zo veel keus, daarom valt het niet mee om iets geschikts voor jouw paard of pony te vinden. Gelukkig is er online genoeg informatie te vinden zodat je bijgestaan wordt in je keuze. Zo weet zelfs ik inmiddels waar een goed hoofdstel aan moet voldoen.

Dierendag 4 oktober

Op Dierendag zijn er altijd speciale acties in winkels met dierenbenodigdheden. Een goede dag om dus te profiteren van de vele extra’s. Er zijn speciale kortingen of je krijgt leuke extra’s dus dat is mooi

Met de naderende kou van de herfst en straks de winter is het misschien wel tijd om een nieuwe deken voor je paard of pony aan te schaffen. Tegenwoordig zijn ze er in allerlei kleuren, dus je kunt een kleur kiezen die jij zelf mooi vindt.

Shop hier goedkope paardendekens >>

dierendag 4 oktober, dierendag, paardenmeisje, roze paardenkleed, roze paardensokken, paardenliefhebster

Hoe gaaf zijn deze beenbeschermers?

LEES OOK:

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑