hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding sissy boy

Published on oktober 17th, 2015 | by redactie

0

Designed by Sissy Boy

Sissy Boy is dit jaar voor het eerst onderdeel van de Dutch Design route tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven (17-25 okt). Voor alle designliefhebbers die de stap naar een veilinghuis te groot vinden presenteert het merk op 17 en 18 oktober een toegankelijke designveiling: ‘Hammer Time!’. Daarnaast is er in de Sissy Boy Store in Eindhoven de hele week een immense design knikkerbaan te zien, waarbij je een kijkje in het brein van 7 gerenommeerde Dutch designers krijgt!

Sissy-Boy maakt design toegankelijk tijdens Dutch Design Week

Sissy Boy maakt design toegankelijk tijdens de Sissy-Boy designveiling op 17 en 18 oktober in de Sissy-Boy store aan de Nieuwe Emmasingel. Design objecten, workshops en experiences van bekende en jonge opkomende designers worden geveild door een professionele veilingmeester. Dit is jouw kans om een designstuk te bemachtigen! Onder meer Heather Hermit, Lise de Natris en Growing Textiles doen mee met de veiling.

Sissy Boy Store

Maar er is meer! Door de gehele Sissy Boy store is een immense knikkerbaan van 130 meter lang(!) gebouwd. Design Studio INA MATT, in samenwerking met Collaboration O, is verantwoordelijk voor het ontwerp van de baan en 7 gerenommeerde designers voor het ontwerp van de 7 verbindingspunten. Gedurende het weekend van 17 en 18 oktober kunnen er knikkers door de baan gerold worden die terechtkomen in een designmechanisme dat bepaalt waar de knikker uiteindelijk eindigt. Voor de lucky ones in een mooie prijs! Deelnemende designers zijn: Pepe Heykoop, Mae Engelgeer, Sjoerd Jonkers, Esther Jongsma, Klaas Kuiken, Daphna Laurens en Erik Stehman.

  • Hammer Time!: zaterdag 17 & zondag 18 oktober, Sissy-Boy Eindhoven
  • Fighting Newton: zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober, Sissy-Boy Eindhoven

Natuurlijk kun je ook heerlijk online shoppen!

 

Sissy-Boy Eindhoven.LR

Sissy-Boy Eindhoven.LR.3

Bekijk ook: Get the Look shopping inspiraties >>

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meiden schoenen >>

Meer meisjeskleding >>

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑