hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Babykamer muurstickers aapjes, decowall muurstickers, muursticker-boom-aapjes

Published on februari 17th, 2015 | by Colinda

0

Schattige aapjes op je muur

Deze grappige muursticker boom met schattige aapjes van Decowall is superleuk om een meisjeskamer mee aan te kleden. Terwijl het zonnetje lachtend toekijkt, klimmen de aapjes vrolijk door de boom of schommelen op de schommel en kijken je ondertussen ondeugend aan. De diertjes op de grond kijken vrolijk toe. Je wordt gewoon vrolijk van dit schattige tafereeltje.

Van hetzelfde merk is ook een bijbehorende lengtemeter verkrijgbaar. Met deze lengetmeter kun je de lengte van je kindje goed in de gaten houden. Als ze wat ouder is zal je kindje zelf ook trots kunnen laten zien hoeveel ze inmiddels weer is gegroeid.

muurstickers aapjes, decowall muurstickers, muursticker-boom-aapjes

Wil je de muren op je meisjeskamer dus een mooi accent geven, overweeg dan ook deze mooie muursticker boom en de grappige lengtemeter eens. Je creëert snel en gemakkelijk een mooie sfeer op de kinderkamer muur. Je kunt het helemaal naar eigen wens aanpassen. Ook werden we blij van de aantrekkelijke prijzen en de mooie kwaliteit van deze leuke muurstickers.

Tip: je kunt deze muurstickers ook op meubels aanbrengen, voor een extra grappig accent.

Wil je nog een aantal muursticker bomen zien? Kijk dan hier voor nog meer mooie muursticker bomen. Ook voor nog meer leuke spullen voor kinderen kun je een kijkje nemen bij Hippebeestjes.nl.

muurstickers aapjes, decowall muurstickers, muursticker-boom-aapjes
Comments are closed.

Back to Top ↑