De mooiste en warmste outfits voor mama

26 november 2022

Het is winter en het meest geroepen zinnetje is…. mama ik heb het koud! Ik hoor het mezelf iedere keer weer zeggen; ‘dan trek je maar een trui of vest aan’ of ‘ga maar onder een dekentje liggen’… In deze tijden zijn we nog steeds huiverig om de verwarming aan te zetten. Terwijl ik dit typ zit ik met 3 laagjes bovenkleding in mijn kantoor. Dus mama om het goede voorbeeld te geven; draag warme kleding en werk met laagjes en daarom speciaal voor jullie de mooiste en warmste outfits..

Bekijk hier alles voor mama’s

Ik ben wat dat betreft een echte koukleum en heb het dus altijd snel koud dus ik ben maar wat blij met die dikke truien en teddy trend. Beter nog om het over elkaar te dragen en zelfs dat is hip deze winter, alsof het zo moest zijn… Godzijdank! want deze trend is juist nu heel erg welkom bij veel vrouwen (en kinderen).

En bedenk je eens hoe vaak je de kou in moet om naar je werk te gaan of om een boodschap te gaan doen of de kids naar school te brengen en weer ophalen. Allemaal momentjes waarbij je wel extra warm gekleed wilt zijn.

Shop the look >> De mooiste en warmste outfits

We laten je een paar toffe looks zien in dit artikel, met de perfecte warme items, om je met jou outfit nóg warmer te houden. Door het gebruik van laagjes kun je snel schakelen wanneer je voelt dat je het warm of juist koud hebt.

Trendy gilets


So fluffy…

Wat ook heerlijk is met deze gure dagen is een fijne warme wollen trui. Lekker casual op een jeans of vrouwelijk op een rokje. Ga je dan weer voor veilig zwart of kies je deze winter voor iets leuks met een printje of kleur? Hieronder onze mooiste en warmste truien..

De mooiste en warmste gebreide truien


Een vest erover en klaar!

Heb jij het met alleen een trui nog steeds koud of is dat gilet net niet warm genoeg. Dan ga je voor een lang of kort vest over je outfit. Een vest voelt aan als een dun jasje over je kleding maar draagt veel comfortabeler.

De mooiste en warmste vesten


Je zit er warmpjes bij

Met deze toffe outfits hoef jij het deze winter absoluut niet koud te hebben en zit je er juist lekker warmpjes bij. Die verwarming kan best op 15 graden blijven staan deze winter 😉

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...