hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen

Published on juni 23rd, 2014 | by redactie

0

Nieuwe collectie tassen van De Kunstboer

De Kunstboer is bekend om zijn hippe tassen. De tassen zijn stuk voor stuk kleurrijk, en met kekke prints in een typische Kunstboer stijl.

Na de succesvolle serie Starry Bags voor meisjes zijn er nu een aantal nieuwe tassen in de collectie gekomen die voortborduren op dezelfde stijl. Deze zogenaamde Girly Bags zijn gericht op iets grotere meiden. Ze gemaakt van sterker materiaal en groter (34 x 27 x 14 cm) dan de Starry Bags zijn. Hierdoor passen er multimappen in en zijn ze groot genoeg voor A4 formaat. Leuk is ook dat er een apart laptop vak in zit, zodat je laptop makkelijk mee naar school kan. Door het formaat zijn deze tassen niet geschikt voor peuters en kleuters, maar ideaal juist voor wat grotere meiden. Een Girly Bag is niet alleen maar hip, maar ook erg praktisch!

De Girlybag is verkrijgbaar in een Horse en een Bambi uitvoering. De Girlybag Horse is gemaakt van stevig blauw kunstleer en heeft een afbeelding van een paard op de voorkant. De Girlybag Bambi is uitgevoerd in groen kunstleer en heeft een afbeelding van een hertje met een mooi versierde achtergrond. Allebei de tasjes hebben een hippe meisjesachtige uitstraling.

Heb je nog een leuke meisjesstas nodig voor het nieuwe schooljaar? De leuke tassen van De Kunstboer zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.
Comments are closed.

Back to Top ↑