hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips de kleine heks, de kleine heks film, familiefilm

Published on juli 11th, 2018 | by redactie

0

De Kleine Heks + winactie

Vind jij het ook zo leuk om samen met je dochter naar de film te gaan? Dan hebben wij weer een leuke tip voor je. De nieuwe familiefilm De Kleine Heks draait vanaf 18 juli aanstaande in de Nederlandse bioscopen. Deze kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur! Van zo’n heksje moét je wel houden!

Bekijk meer winacties op Girlslabel >>

Check ook de winacties op Boyslabel >>

Meer winacties op Babylabel >>

De Kleine Heks

de kleine heks, de kleine heks filmIn de familiefilm, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler, gaat de kleine heks stiekem naar een groot heksenfeest. Ze wordt betrapt en mag pas terugkeren in het bos als ze binnen één jaar alle spreuken van het magische boek uit haar hoofd leert. Dagenlang oefent ze, met hulp van haar raaf Abraxas en vriendjes Thomas en Fietje.

Samen met haar raaf Abraxas woont de kleine heks diep in het bos. Omdat ze nog niet alle heksenkunsten uit haar hoofd kent, mag ze tot haar verdriet niet meedoen aan de jaarlijkse heksenbijeenkomst op de Bloksberg. De kleine heks wil graag een goede heks worden. Om de gepokte en gemazelde bergheksen, bosheksen, moerasheksen, nevelheksen, onweersheksen, windheksen, knoestheksen en kruidenheksen te overtuigen, haalt ze heel wat ondeugende toverstreken uit. Maar wat is een ‘goede heks’? Daar blijken uiteindelijk de meningen nogal over te verschillen.

Winactie De Kleine Heks

Ga jij deze zomer ook naar deze leuke familiefilm De Kleine Heks? Dan vind je het vast leuk om voor of na de film gezellig te gaan eten met je gezin. Doe mee met onze winactie en maak kans op een geheel verzorgd Hans & Grietje pannenkoekendiner voor 4 personen by Hans & Grietje pannenkoekenhuis en speelpark. Het diner bestaat uit 1 pannenkoek p.p. van de kaart naar keuze, 2 drankjes p.p. en een ijsje naar keuze van de ijsbar. Perfect om in de sprookjessfeer te blijven. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit wilt winnen. De naam van de winnaar staat woensdag 18 juli hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar is Patricia Stam, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens en wij zorgen dat jij de prijs zsm toegestuurd krijgt. Have Fun!

Bekijk meer meisjeskleding hier >>

Leuke meisjessieraden >>

Maxidress voor meisjes >>

Bekijk ook de leukste meisjes zomerkleding >>

 
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • korting, kortingscodes, kortingscode Girlslabel, kortingscode kleertjes.com. kortingscode ninivi

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders