hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen Very Mappy, grootste kleurplaat van Nederland, landkaart kleurplaat

Published on april 27th, 2015 | by redactie

0

De grootste kleurplaat van Nederland

Scheur met je speelgoedauto van Leeuwarden naar Maastricht, kleur de zeehonden in de Noordzee en ontdek de 12 hoofdsteden. Het kan allemaal op de gloednieuwe speel- & kleurplaat van Nederland.

XXL speel- & kleurplaat
Na de succesvolle Amsterdamse editie brengt Very Mappy de grote speel- & kleurplaat uit van héél Nederland. De 1,2 meter brede kleurplaat staat boordevol bezienswaardigheden, grappige details en bevat een grote diversiteit aan mensen en dieren. De wegen, het water en het gras zijn alvast ingekleurd en dus direct klaar voor veel speelplezier. Door de afwisseling van kleuren en met speelgoed spelen, kunnen kinderen zich uren vermaken.

Even zonder tv en tablet

Het educatieve speelgoed stimuleert de fantasie. Voor volwassenen zijn de gedetailleerde tekeningen ook leuk, zodat ze gezellig en mindful mee kunnen kleuren. ‘We gaan met Very Mappy voor urenlang speelplezier voor de hele familie. Languit op de vloer of aan de keukentafel. Even ouderwets zonder tv of tablet en mét een flinke dosis creativiteit’, aldus Mans Esser, oprichter van Very Mappy.

Origineel kado

Very Mappy Nederland en Very Mappy Amsterdam zijn voor €12,95 verkrijgbaar in giftshops, museumwinkels, boekhandels, speelgoedwinkels en op www.verymappy.com. De reeks wordt dit jaar uitgebreid met andere steden en landen.

10532694_272787462930663_9187679656970143936_o

WIN de grootste kleurplaat van Nederland

Heb jij thuis ook een paar kinderen die gek zijn van kleuren, ontdekken en reizen? Doe mee met onze winactie. Wij mogen een Very Mappy Kleurplaat Nederland verloten. Like & Share dit bericht op de facebookpagina van Girlslabel of vul onderstaand formulier in. Laat ons weten waarom jij deze kleurplaat graag wilt winnen. De naam van de winnaar staat dinsdag 12 mei hier op Girlslabel. Succes!

De winnaar op Girlslabel is geworden: Pauline Hamers. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij samen met je dochter deze grootste kleurplaat van Nederland kunt gaan inkleuren (en spelen en leren ;-)) Have fun!

 
Comments are closed.

Back to Top ↑