De Dolle Tweeling draait nu in de bioscoop + WINACTIE

11 oktober 2018

Vanaf vandaag draait de gloednieuwe bioscoopfilm De Dolle Tweeling: Meer dan Best Vriendinnen in de Nederlandse bioscopen. Een avontuur vol lol en gekkigheid.

Shop hier leuke outfits voor ondeugende meiden >>

De Dolle Tweeling gaat naar de kostschool

Wanneer de zusjes Hanni en Nanni onverwacht naar een kostschool worden gestuurd door hun moeder bedenken zij allerlei plannetjes om zo snel mogelijk geschorst te worden. Ze willen namelijk veel liever bij hun vader zijn, thuis in Berlijn. Op kostschool Lindenhof maakt de brutale tweeling het leven van de leraren zuur, ze halen kattenkwaad uit en stellen het geduld van de leraren behoorlijk op de proef. Wanneer Nanni bevriend raakt met een groepje meisjes en de verantwoordelijkheid krijgt voor de zorg van paard Pegasus, drijft dat de zusjes uiteen. Hanni is namelijk nog steeds bezig met het uithalen van grapjes, zodat ze naar huis kunnen. Voor de eerste keer in hun leven is de dolle tweeling het niet met elkaar eens. Zullen zij het goedmaken en elkaar weer vinden?

Hanni & Nanni(2016), De Dolle Tweeling, nederlandse bioscoopfilm, Nederlandse familiefilm, mylene en rosanne

Niemand minder dan de jonge influencers Mylène & Rosanne (Junior Songfestival 2013) vertolken de stemmen van Hanni en Nanni.

De Dolle Tweeling is gebaseerd op de zesdelige boekenreeks van de Britse schrijfster Enid Blyton die werd uitgebracht van 1941 tot en met 1945.

Kijk in de bioscoopagenda waar en wanneer de film draait >>

De Dolle Tweeling WINACTIE

Zin in een leuke familiefilm? Doe mee met onze winactie en maak kans op 2x 2 bioscoopkaarten voor De Dolle Tweeling: Meer dan beste vriendinnen. Een leuk uitje voor in de herfstvakantie! Vul onderstaand formulier in en laat weten wie je mee neemt. Vergeet niet om ons op Facebook en Instagram te volgen voor een extra winkans. De film is geschikt voor alle leeftijden.

De gelukkige winnaars zijn: Lia Aben en Hilda Edelbroek, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat ervoor dat de bioscoopkaartjes jullie kant op komen. Veel plezier!

Nog meer leuke winacties >>

Gratis uitjes. Lees hier de tips. Leuke voor de herfstvakantie >>

Leuke kinderboeken gespot >>

 

Hanni & Nanni(2016), De Dolle Tweeling, nederlandse bioscoopfilm, Nederlandse familiefilm, mylene en rosanne

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...
bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten...