De beste meidenfilms op Netflix

7 november 2020

Elk jaar komen er honderden nieuwe films uit. Lang niet al deze films verschijnen in de bioscoop. Daarom gaan we hier aandacht besteden aan een aantal films speciaal gericht op meiden. Daarnaast gaan we bespreken hoe je internationale films kunt raadplegen die in Nederland nog niet uitgekomen zijn én hoe je dit op een veilige manier voor elkaar kunt krijgen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik de nieuwste films zien?

Een VPN is een applicatie of programma dat ervoor zorgt dat jij op een veilige manier over het internet kunt surfen. Wat in dit geval veel interessanter is, is dat je met een VPN voor Netflix ook films kunt kijken die in Nederland niet op Netflix staan. Wanneer je namelijk verbinding maakt, vraagt het programma om verbinding te maken met een server in een land. Hierdoor neemt jouw laptop het IP-adres aan van de server, waardoor het lijkt alsof jij je in het land van de server bevindt. Hierdoor is de content die in dit land op Netflix staat, ook voor jou beschikbaar! 

Films en series

Nu je weet hoe je alle films en series kunt kijken die je maar wilt, gaan we hier door een lijstje met de nieuwste en leukste films voor meiden. We beginnen met een film voor de meiden die weg willen zwijmelen bij een romantische komedie met niemand meer dan Will Smith!

Hitch (2005)

Genre: Romantische komedie

Een romantische komedie met Will Smith en Kevin James in de hoofdrollen. Smith speelt in deze rol een liefdesdokter, die alles weet over de liefde en hier ook zijn werk van heeft gemaakt. Kevin James is een wanhopige man die graag de vrouw van zijn dromen wil bemachtigen en hiervoor bij Smith komt. Humor en romantiek staan centraal. In deze film zie je hoe het Kevin James vergaat om de liefde van zijn leven te bemachtigen, waarbij hij vrijwel alle adviezen van Smith in de wind slaat.

StreetDance 2 (2012)

Genre: Drama / Muziek

Deze film gaat over Ash, die wordt uitgelachen wanneer hij zich wil aansluiten bij de streetdance groep ‘Invincible’. Hij gaat echter niet bij de pakken neer zitten en besluit zelf op zoek te gaan naar talentvolle dansers om zelf een dansgroep op te richten. Tijdens zijn zoektocht wordt hij verliefd, besluit hij mee te doen aan een danswedstrijd en… de rest zal je zelf uit moeten vinden!

The To Do List (2013)

Genre: Romantische komedie

Ook deze film is onlangs aan Netflix toegevoegd. Dit is een echte komedie die gaat over Brandy Klark. Na op de middelbare school de hoogste cijfers te hebben gehaald, wil ze een ‘to-do-list’ afwerken met erotische dingen die ze gedaan wil hebben vóórdat ze naar de universiteit gaat. Helaas heeft Brandy weinig ervaring op dit gebied, wat natuurlijk zorgt voor allerlei hilarische scènes.

Friends with Benefits (2011)

Genre: Romantische komedie

Hoewel al een aantal jaren op Netflix, staat deze film toch al jarenlang in de Top 10 meest bekeken meidenfilms. Het verhaal gaat over Jamie en Dylan, die een pact sluiten om ‘friends with benefits’ te worden. Alles is geoorloofd, maar het mag de vriendschap niet beïnvloeden. Beide zijn ervan overtuigd dat dit niet fout kan gaan, maar niets blijkt minder waar. Het wordt al snel een stuk gecompliceerder!

Deze romantische komedies en dramafilms gaan jou zeker een gezellige avond met de meiden opleveren. Pak daarom wat lekkers te eten en te drinken, nodig je vriendinnen uit en geniet van deze en vele andere meidenfilms op Netflix!

 

Wat zijn jouw favoriete meidenfilms op Netflix?

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...
Leeuwin_st_4_jpg_sd-high

Filmtip – Leeuwin

We hebben weer een super toffe filmtip! Meiden die van voetbal houden kunnen hun hart ophalen! De trailer en poster...
badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...