hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs datende mama, de-nadenkende-vrouw-loopt-in-haar-elegante-kleding-langs-de-rivierkust-in-new-york_8353-1363, new york, zwarte pumps

Published on september 30th, 2018 | by redactie

0

Datende mama gaat naar Amerika, deel #8

Mijn oren klapperen nog na, mee naar New York op zakenreis? Datende mama op reis, kan dat wel? Vroeg hij dat nou echt? Ik twijfel, kan ik mijn kinderen een midweek missen? Waar kunnen ze slapen? Ik bel mijn ex op en vertel een kleine leugen, ik zeg tegen hem dat ik voor mijn werk naar een beurs moet in het buitenland en vraag of de kinderen wat langer die week bij hem kunnen blijven. Gelukkig is dit geen probleem. Ook op mijn werk kan ik vrij makkelijk vrij krijgen.

Spannende avonturen van een datende mama

Als ik ‘s middags op mijn bankrekening kijk, zie dat er een flink bedrag op mijn bankrekening staat van mijn minnaar, met de mededeling erbij dat ik mooie kleding moet kopen voor ons reisje. Ik app hem wel duizend kusjes. Daarna duik ik de stad in om wat mooie jurkjes te kopen. De little black dress is natuurlijk grote favoriet. Geen enkel kledingstuk komt zelfs maar in de buurt. Nog wat mooie lingerie erbij en met 2 grote tassen kom ik weer thuis. Ik stuur hem een paar lieve appjes en ik krijg steeds meer zin in ons reisje. Hij zal veel moeten werken die week maar de avonden is hij vrij. En overdag kan ik New York kunnen ontdekken, wel alleen, maar dat is niet zo erg.

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Is dit wel verstandig?

Die avond is Claire bij me. Ze brengt me toch een beetje aan het twijfelen. ‘Hij koopt je wel een beetje, Celine, en wat nou als jullie daar ruzie krijgen?’ Dan slaat bij mij ook de twijfel toe, waar ben ik mee bezig? Het lijkt zo leuk, maar kan dit wel? Hij is geen vrijgezel. Mijn gedachten gaan alle kanten op. Moet ik wel meegaan met hem?

De volgende morgen is hij bij me. In ons gestolen uurtje laat hij alle twijfel verdwijnen als we de heerlijkste vrijpartij hebben. Ik. Wil. Deze. Man. Hij is zo heerlijk en charmant, hij denkt eerst aan mij, geeft me een heerlijk gevoel. Hij verteld me precies wat ik wil horen en ik weet zeker dat ik hem iedere avond en nacht in een New Yorks bed wil hebben. Het idee wat we daar niet bang hoeven te zijn en gewoon hand in hand over straat kunnen lopen, dat we uit eten kunnen in chique restaurants en verwent worden op alle fronten, bevalt me wel.

Datende mama in de Big Apple

En dan is het zover, ik pak mijn koffers zorgvuldig in en komt me met zijn Jaguar ophalen, we rijden naar Schiphol en stappen in het vliegtuig, ik probeer te slapen maar ben veel te opgewonden om wat komen gaat. En dan landen we eindelijk op het JFK vliegveld en stappen we in de limousine naar ons hotel. Mijn avontuur gaat beginnen, Celine in de grote stad! Ik kijk mijn ogen uit tijdens onze rit en geniet van het uitzicht van de Big Apple die steeds dichterbij komt. Ondertussen staren 2 ondeugende ogen mij aan, genietend van mijn, bijna kinderlijke, enthousiasme, ik weet al wat we als eerste gaan doen op de hotelkamer, en die gedachte bevalt me wel…

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑