hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken dagboek van een muts, deel 8 ,er was eens ... kinderboeken

Published on oktober 7th, 2015 | by Colinda

0

Dagboek van een muts – deel 8

OMG, alweer een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar geheime liefde Brandon, aartsvijand MacKenzie en haar BFF’s! Er was eens… is deel 8 in de serie Dagboek van een muts, de meidenserie van Rachel Renée Russell.

Dit heerlijke leesboek voor meiden vanaf 10 jaar is extra vrolijk dankzij de glittercover en de vele illustraties. Van de succesvolle serie Dagboek van een muts zijn er inmiddels in Nederland en Vlaanderen al meer dan 500.000 exemplaren verkocht.  De Loser voor meisjes is nog steeds razend populair en ook dit nieuwe deel staat gegarandeerd in De Bestseller 60. Het boek ligt vanaf 29 september in de (web)winkel.

Deel 8 – Er was eens …

Tijdens gym krijgt Nikki een bal tegen haar hoofd – van wie anders dan MacKenzie – en dan wordt alles zwart. Als ze bijkomt, is Nikki in een sprookjeswereld beland. Haar irritante zusje Brianna is plotseling veranderd in een goede fee en Brandon in een ware SPROOKJESPRINS!  Maar natuurlijk is er ook een heks: MacKenzie! En zo verandert Nikki’s droom al snel in een NACHTMERRIE. Zal dit sprookje ooit goed aflopen?

Shop het nieuwste Dagboek van een muts deel 8 bij Bol.com


dagboek_van_een_muts_8__er_was_eens_isbn_9789026138959_1_1442462580
Comments are closed.

Back to Top ↑