We have a Crush DNM

11 januari 2018

We moeten iets bekennen: we hebben een crush… En ik denk dat jij dat ook verliefd wordt op dit toffe kidsfashion label. Maak kennis met Crush Denim: een compleet jeans fashion merk! Opgericht in 2016 door Anita Makkinje en haar team. Crush Denim is een merk voor stoere meiden die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig!crush denim

Crush Denim collectie

De nieuwe kledingcollectie van Crush Denim kinderkleding is een mix van beeldbepalende invloeden uit rock, pop, couture, sport en Italiaanse dandy styles. Uiteraard met lekker veel jeans items en hippe fashion musthaves. Zwart blijft de basiskleur ook binnen de eerste levering van de voorjaarscollectie, maar nu gecombineerd met rood en wit.  Of je kiest juist voor toffe animalprints op kraagjes, bloesjes en vesten! Zeker weten dat jouw girl hier in gaat shinen.

Stichting Het Vergeten Kind

Misschien heb je Juvat ook al gespot in Crush Denim? Want om het jonge merk nog meer kracht bij te zetten zijn ze een samenwerking aan gegaan met de Juvat Dance Academy. De dansster gaat met stoere meiden en jongens van de dansschool langs winkels die Crush verkopen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. En dat is een andere bijzondere samenwerking van Crush DNM. Van elk verkochte artikel doneert het merk een percentage aan deze stichting om zo bij de dragen aan de toekomst van de kinderen in Nederland.

Crush DNM is nu ruim een jaar bezig om de beste collecties te brengen, met alle ervaring van productie, promotie en verkoop is het nu al een enorm succes.

Bekijk de hele collectie hier

 

crush denim, girlslabel, tienenkleding, zomer 2018

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
tienermeiden-haren-wassen-welke-shampoo

De beste shampoo voor je dochter

Of jouw dochter nou lange, golvende haren heeft, een bos met krullen of een kort koppie, aan het wassen van...
20231010_145444

So Divalicious in deze vette outfits!

Als je kleine (uhm inmiddels groter als mij) meisje de meest reguliere kinderkledingmerken ontgroeid is moet je op zoek naar...