Ad SquareAd Square


Kleding

Published on oktober 11th, 2017 | by Colinda

1

We have a Crush DNM

We moeten iets bekennen: we hebben een crush… En ik denk dat jij dat ook verliefd wordt op dit nieuwe merk. Maak kennis met Crush Denim: een compleet jeans fashion merk! Opgericht in 2016 door Anita Makkinje en haar team. Crush Denim is een merk voor stoere meiden die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig!

De wintercollectie 2017 van Crush Denim is een mix van beeldbepalende invloeden uit rock, pop, couture en Italiaanse dandy styles. Uiteraard met lekker veel jeans items en die tuinbroek is helemaal hipper dan hip. We zien dit najaar veel zwarte en grijze kleuren, met een paar details in wit of grijs. Of je kiest juist voor het golden rokje of de trui met gouden letters! Zeker weten dat jouw girl hier in gaat shinen.

Make music not war

Misschien heb je Juvat ook al gespot in Crush Denim? Want om het jonge merk nog meer kracht bij te zetten zijn ze een samenwerking aan gegaan met de Juvat Dance Academy. De dansster gaat met stoere meiden en jongens van de dansschool langs winkels die Crush verkopen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. En dat is een andere bijzondere samenwerking van Crush DNM. Van elk verkochte artikel doneert het merk een percentage aan deze stichting om zo bij de dragen aan de toekomst van de kinderen in Nederland.

Crush DNM is nu ruim een jaar bezig om de beste collecties te brengen, met alle ervaring van productie, promotie en verkoop is het nu al een enorm succes. Er zijn meer dan 150 verkoop punten in Nederland en Crush DNM is ook te vinden in onze buurlanden België, Duitsland en nu ook Spanje.

 


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
One Response to We have a Crush DNM

  1. Pingback: Party Time by Crush Denim | Feestkleding meisjes GIRLSLABEL

Back to Top ↑