hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding crush denim, girlslabel, tienenkleding, zomer 2018

Published on januari 11th, 2018 | by Colinda

1

We have a Crush DNM

We moeten iets bekennen: we hebben een crush… En ik denk dat jij dat ook verliefd wordt op dit toffe kidsfashion label. Maak kennis met Crush Denim: een compleet jeans fashion merk! Opgericht in 2016 door Anita Makkinje en haar team. Crush Denim is een merk voor stoere meiden die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig!crush denim

Crush Denim collectie

De nieuwe kledingcollectie van Crush Denim kinderkleding is een mix van beeldbepalende invloeden uit rock, pop, couture, sport en Italiaanse dandy styles. Uiteraard met lekker veel jeans items en hippe fashion musthaves. Zwart blijft de basiskleur ook binnen de eerste levering van de voorjaarscollectie, maar nu gecombineerd met rood en wit.  Of je kiest juist voor toffe animalprints op kraagjes, bloesjes en vesten! Zeker weten dat jouw girl hier in gaat shinen.

Stichting Het Vergeten Kind

Misschien heb je Juvat ook al gespot in Crush Denim? Want om het jonge merk nog meer kracht bij te zetten zijn ze een samenwerking aan gegaan met de Juvat Dance Academy. De dansster gaat met stoere meiden en jongens van de dansschool langs winkels die Crush verkopen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. En dat is een andere bijzondere samenwerking van Crush DNM. Van elk verkochte artikel doneert het merk een percentage aan deze stichting om zo bij de dragen aan de toekomst van de kinderen in Nederland.

Crush DNM is nu ruim een jaar bezig om de beste collecties te brengen, met alle ervaring van productie, promotie en verkoop is het nu al een enorm succes.

Bekijk de hele collectie hier

 

crush denim, girlslabel, tienenkleding, zomer 2018

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
One Response to We have a Crush DNM

  1. Pingback: Party Time by Crush Denim | Feestkleding meisjes GIRLSLABEL

Back to Top ↑