hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on juni 15th, 2014 | by redactie

0

Creatieve Vaderdag

Tja de eerste vaderdag voor Jippe en haar papa, dan wil je toch wel een beetje uitpakken, maar met wat? Daar heb ik toch een hele tijd over na moeten denken. Ik dacht t knutselwerkje dat maakt Jippe wel op het kinderdagverblijf, want dat was ook zo met Moederdag. Waarschijnlijk hebben ze wel iets gemaakt, alleen ik heb t nooit meegekregen :-(. Nu gaat Jippe maar een dag in de week naar kdv, dus dat is niet raar dat t vergeten is, alleen wat nu? Zelf aan de slag dus, alleen een dag voor de bewuste dag had ik nog geen idee.

Het andere ‘cadeau’ had ik al even in huis. Na lang nadenken werd dat niet de aftershave, een paar sokken of een fles wijn. Maar had ik een leuke foto van Jippe op frosty sheets laten drukken. Een soort eetbaar papier/fondant waar de foto van haar met eetbare inkt is gedrukt. Ziet er echt super leuk uit. Ik had bedacht om lekkere cupcakes te bakken en bovenop de botercreme de eetbare foto te plakken en bij het ontbijt te geven. Ik was wel even vergeten dat papa zelf een toertocht ging fietsen, dus het ontbijt moest extra vroeg. Gelukkig had ik me goed voorbereid. Zaterdagochtend had ik de cupcakes (chocolade met verse frambozen met een vanille botercreme) al gemaakt. Toen was het toch echt tijd om op zoek te gaan naar iets wat Jippe kon geven. Ik zat aan een handje in gips of klei te bedenken, dus met dat in mijn achterhoofd ging ik op pad. Gelukkig vond ik al snel de klei en thuis heb ik er een leuk hartje van gemaakt, handje van Jippe er in gedrukt en bijna klaar. Nog een likje verf en we kunnen papa zeker gaan verrassen met zijn allereerste vaderdag.

Esther

Vaderdag ontbijt
Comments are closed.

Back to Top ↑