hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding creamie, creamie kinderkleding, creamie meisjeskleding, winter 2016_edited-1

Published on september 23rd, 2015 | by redactie

0

Creamie – Deens design

De nieuwe collectie Creamie meisjeskleding voor herfst/winter 2015-2016 staat weer bol van de mooiste kleding in prachtige poedertinten. De Deense kinderkleding is romantisch, met een vleugje bohemian en af en toe een stoer item ertussen, zodat het een hip en zeer geliefd kledingmerk bij de meisjes en hun moeders is.

Creamie-meisjeskleding-creamie winter-2015-deense-kinderkleding-pastel-meisjeskleding

Nieuwe collectie Creamie meisjeskleding

De nieuwe collectie Creamie meisjekleding bestaat zoals we gewend zijn uit hele mooie pastel tinten.  Deze pasteltinten zien we goed terug in de shirts en vesten. Voor de herfst temperaturen hebben we de geweldige shirts die stuk voor stuk prachtig afgewerkt zijn. Zo zien we leuke studs, stras-steentjes en kleine pareltjes. Voor de winterse temperaturen hebben we lekkere warme vesten en een mooi jasje. Dit alles is mooi te combineren met de geweldige tule rok en de mooie slim-fit broeken. De kleding van creamie is gemaakt van een mooie soepele stof wat erg goed is voor het draagcomfort van de meiden. Laat jij je betoveren door de nieuwe collectie van Creamie?

Bekijk de prachtige nieuwe collectie van Creamie meisjeskleding oa bij:

Jochie & Meiske

creamie, creamie kinderkleding, creamie meisjeskleding, winter 2015-2016

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑