hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding coole meisjeskleding

Published on maart 4th, 2018 | by Anne

0

Chille looks die de teen girls goedkeuren

Dat is echt wreed, chill, flex, gruwelijk. coole meisjeskleding

Gruwelijk? Ja, snappen jullie het nog, dit is cool mensen. En cool is namelijk niet cool meer. Zodra ouders woorden gaan gebruiken van de jeugd (auw, nu voel ik mij wel een beetje oud) krijg je een oog rol van je kind. Als je een tiener in huis hebt dan zal je deze woorden vast wel eens gehoord hebben. We noemen het straattaal, taal die (nog) niet in het van Dale staat. Het is een combinatie van Nederlands, Turks, Marokkaans, Surinaams.

Meisjes met een eigen stijl

Veel van deze woorden, komen via rappers en de muziekscene bij de kinderen. Naast straattaal zien we ook veel hiphop, R&B invloeden in de kleding.

Het valt mij op dat “de jeugd” veel jonger al een eigen stijl of mening over wat ze willen dragen. Ik droeg bijna altijd alles met plezier wat mijn moeder kocht. Maar mijn dochter roept nu al, “nee mam dat is zo niet mijn stijl”. Gelukkig kijken de ontwerpers goed naar de wensen van de teens. Er zijn zelfs merken die echt gericht zijn op de grotere meiden. Ik heb toch coole meisjeskleding gespot, die volgens mij bij de gemiddelde tiener goedkeuring krijgt

Coole meisjeskleding trends

De off shoulder top, zagen we vorig jaar al opduiken, maar deze zomer is er geen ontkomen meer aan.  Is voor de tieners veel zwart en jeans een veilige keuze, zien we gelukkig dit seizoen ook echt vrolijke kleurtjes in de collecties opduiken. Tevens zien we in kleding veel sportinvloeden  en zoals ik al zei de hip- hop invloeden. In de kleding zie je dan t-shirts en sportieve strepen op rokken en jurkjes.

coole meisjeskleding

Cost:Bart t-shirt

Kort jasje Franky & Liberty

Skinny jeans

Coole meisjes en hippe tieners

Ik heb een leuk lookje gemaakt met items uit de webshop. De T-shirts mogen niet ontbreken dit seizoen, en door het toffe jackje kan je het meteen aan. De jeans  van Tumble en dry zitten zo mooi, en heeft een lichte destroyed look. Kan je als ouder nog even wennen aan de gaten. Tja, ik moest ook even over die hobbel heen. Toch zonde een gat in je broek en de wiebeltenen blijven er in hangen met aantrekken.

En als nou je bestelling binnenkomt dan zeg je tegen je kind: “kijk BAE, wat een feskul t-shirt ik voor je heb besteld!”

Bekijk ook: de laatste meisjesmode trends>>

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑