hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on oktober 19th, 2013 | by redactie

0

Cinekid Festival

Cinekid is hèt internationale Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd tijdens de herfstvakantie. Het festival vindt plaats in Amsterdam, maar komt ook naar de kinderen toe met meer dan 31 satellietfestivals door heel Nederland.

Woensdag is de 27e editie van het Cinekid Festival in het prachtige Pathé Tuschinski in Amsterdam van start gegaan met de Zweedse jeugdfilm Eskil & Trinidad.

In het koude maar betoverende noorden van Zweden houden alle jongens van ijshockey, maar Eskil (11) niet. Hij verlangt naar zijn moeder in Denemarken, sluit vriendschap met een geheimzinnige vrouw die een groot schip bouwt, en leert een meisje kennen dat juist wel van ijshockey droomt.
eskil__trinidad_2013-t2

Tot en met vrijdag 25 oktober vertoont het Festival op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam nog 74 film-titels, 26 televisie-premières, 21 documentaires, 12 drama-series en 5 infotainment-programma’s.

In het Medialab kunnen kinderen van 4 tot en met 14 jaar zich 10 dagen lang uitleven met de allernieuwste digitale installaties, games, deelnemen aan workshops en kijken naar optredens en voorstellingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld het weer beïnvloeden met een vingerknip, urban screens naar hun hand zetten, een achtervolging filmen met een vliegende camera, of met een kwast videolandschappen op de muur schilderen.

En nog veel en veel meer, dus check snel het volledige programma  in Amsterdam en bij jou in de buurt.

Logo_Cinekid_fc-zwart-1024x1024

 
Comments are closed.

Back to Top ↑