Ontwerp je eigen droomjurk!

2 maart 2015

Ieder meisje droomt wel eens van die mooie jurk van Cinderella. Voor één meisje in Nederland kan het sprookje werkelijkheid worden. Ter gelegenheid van de nieuwe bioscoopfilm Cinderella organiseert Disney in samenwerking met SuperTrash een wedstrijd waarin iedereen in Nederland tot en met 29 maart een droomjurk kan ontwerpen. Het winnende design wordt uitgekozen door Olcay Gulsen en zal daadwerkelijk gecreëerd worden door SuperTrash.

Iedereen in Nederland kan tot en met 29 maart via www.disney.nl/cinderella meedoen met de Cinderella wedstrijd “Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk”. In deze wedstrijd kun je je eigen ontwerp tekenen, knutselen– of een digitaal ontwerp maken en een foto of plaatje hiervan uploaden naar de galerij. In vier video’s geeft Olcay Gulsen design tips&tricks over hoe je inspiratie kunt opdoen, stoffen en kleuren en het maken van schetsen. De winnende Cinderella droomjurk wordt op een nog geheime datum en locatie onthuld.

Cinderella is nu te zien in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie. De Cinderella film is geïnspireerd is op het klassieke sprookje. De tijdloze beelden van de meesterlijke Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie.

Cinderella wedstrijd, Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...
kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...