hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Win/Acties Cinderella wedstrijd, Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk

Published on maart 2nd, 2015 | by redactie

0

Ontwerp je eigen droomjurk!

Ieder meisje droomt wel eens van die mooie jurk van Cinderella. Voor één meisje in Nederland kan het sprookje werkelijkheid worden. Ter gelegenheid van de nieuwe bioscoopfilm Cinderella organiseert Disney in samenwerking met SuperTrash een wedstrijd waarin iedereen in Nederland tot en met 29 maart een droomjurk kan ontwerpen. Het winnende design wordt uitgekozen door Olcay Gulsen en zal daadwerkelijk gecreëerd worden door SuperTrash.

Iedereen in Nederland kan tot en met 29 maart via www.disney.nl/cinderella meedoen met de Cinderella wedstrijd “Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk”. In deze wedstrijd kun je je eigen ontwerp tekenen, knutselen– of een digitaal ontwerp maken en een foto of plaatje hiervan uploaden naar de galerij. In vier video’s geeft Olcay Gulsen design tips&tricks over hoe je inspiratie kunt opdoen, stoffen en kleuren en het maken van schetsen. De winnende Cinderella droomjurk wordt op een nog geheime datum en locatie onthuld.

Cinderella is nu te zien in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie. De Cinderella film is geïnspireerd is op het klassieke sprookje. De tijdloze beelden van de meesterlijke Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie.

Cinderella wedstrijd, Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk
Comments are closed.

Back to Top ↑