hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews charlie choe pyjama, pyjamadag, meisjespyjama, groene pyjama, winter pyjama

Published on oktober 7th, 2018 | by Sietske

0

Deze Charlie Choe pyjama is perfect voor een pyjamadag

Onze weekenden zijn altijd goed gevuld met hockeywedstrijdjes, boodschappen, (kinder)feestjes, familiebezoeken en af en toe ook nog werken. Als we dan eens een zondag helemaal niets gepland hebben doen we het ook dan ook extra rustig aan, het liefst in onze pyjama’s. Dus deze Charlie Choe pyjama was meer dan welkom. Lekker uitslapen, lummelen voor de tv en natuurlijk een uitgebreid ontbijt met een eitje en jus d’orange.

Na het ontbijt word de Lego of Kapla naar beneden gesleept en wordt er uren gebouwd en gespeeld. Zo’n ochtend mag oneindig duren! Het liefst lopen we dan ook de hele dag in onze pyjama’s! Ik verlang nu al naar aanstaande zondag maar het is pas donderdag als de postbode een pakketje komt afleveren.

Tips voor een gezellige meisjesslaapkamer >>

Charlie Choe pyjama aan naar school

De Charlie Choe pyjama is van de nieuwe fall/ wintercollectie ‘Into the woods’. Yes, hier hebben we zo naar uitgekeken! De pyjama is heerlijk zacht en heeft een geweldige herfstprint. Wat direct opvalt zijn de prachtige kleuren en de hoogwaardige afwerking van de pyjama. Mooie boordjes bij mouwen en broekspijpjes.

De pyjama is zo mooi dat Isabelle h’m bijna als jurkje naar school aan wilde doen. En eerlijk is eerlijk, dat zou nog niet eens gek staan.

charlie choe pyjama, charlie choe meisjes, charlie choe

Tips en tricks voor de pyjama

In het pakketje zat een leuk kaartje met tips hoe, waar en wanneer deze heerlijke Charlie Choe pyjama te dragen. En een prachtige verkoopbrochure met alle items uit de najaarscollectie. Wat ik niet wist, maar waar ik wel heel erg blij van werd is dat ze naast de baby- en kindercollectie ook een hele mooie collectie voor dames en heren hebben. Dus ik heb direct zo’n fijne pyjama voor mezelf besteld!

Isabelle draagt hier maat 134 -140. Ze is zelf ongeveer 130 dus valt een beetje tussen twee maten in. De pyjama is dus nog wat ruim maar dat zit juist heerlijk comfortabel.

Wil je ook zo’n hippe pyjama voor je dochter?  Check dan even de site van Charlie Choe. En vergeet vooral niet even door te klikken naar de damescollectie, kunnen jullie samen twinning luieren!

charlie choe pyjama, charlie choe meisjes, charlie choe
charlie choe pyjama, pyjamadag, meisjespyjama, groene pyjama, winter pyjama

Lekker met glittertattoos spelen tijdens je luierdag >>

Online schoenen shoppen vanuit je luie stoel >>

Lezen voor mama’s die even een momentje voor zichzelf hebben >>

Doe mee met de winacties >>

 

 

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑