hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle casper en emma maken theater, casper en emma, capser en emma maken theater

Published on juni 1st, 2018 | by Colinda

0

Casper en Emma maken Theater

Casper en Emma…. ik ken het wel want de kids hier kijken de televisie serie maar al te graag via Zappelin/KRO Kindertijd of op Netflix. Van oorsprong is het een populaire serie uit Noorwegen en inmiddels ook een grote hit in Nederland. Maar waarschijnlijk ken jij Casper en Emma van hun films, want ze zijn weer te zien in hun nieuwe, zesde bioscoopfilm: ‘Casper en Emma maken Theater’. Dit keer gaan ze met hun klasgenootjes theater maken om geld in te zamelen voor een goed doel. De film is wederom geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals.

Bekijk de trailer van Casper en Emma maken Theater ;

Casper en Emma maken Theater de film

casper en emma, capser en emma maken theaterElk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Casper en Emma speelgoed en knuffels

Het merk “Casper en Emma”  is zo populair dat er al een gehele Casper en Emma speelgoed lijn van beschikbaar is met onder andere knuffels, kleurboeken, leesboeken en spelletjes. Dat snappen wij wel. De kinderen vinden het leuk om dezelfde knuffels en speelgoed te hebben als hun televisievriendjes.

 

casper en emma, casper en emma maken theater

casper en emma, casper en emma maken theatermeisjes speelgoed >>

Het leukste buitenspeelgoed >>

cadeau meisje van 9 jaar
Comments are closed.

Back to Top ↑