hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding carnaval 2017, carnavalsoutfit, verkleedkleding meisjes

Published on januari 12th, 2017 | by redactie

0

Een carnavalsoutfit voor je dochter

Je dochter komt enthousiast thuis met een brief van school dat het binnenkort weer carnaval is. De laatste schooldag voor de vakantie wordt er meestal een groot carnavalsfeest op school gehouden. Alle kinderen mogen verkleed komen. Als ouder heb je alleen geen flauw idee welke verkleedkleding hip is tijdens carnaval 2017. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je verzameld. Je weet zo precies welke outfit het beste past bij jouw kleine prinses.

Frozen blijft nog altijd populair

De film Frozen is een klassieker geworden, maar nog steeds super populair. Welk meisje wil er nou niet als Elsa verkleed naar school gaan? De meeste meisjes gebruiken de verkleedkleding nog vaak buiten schooltijd. Een Elsa jurkje is dus nooit weg! Naast verkleed gaan als Elsa kan je dochter natuurlijk ook nog voor een Anna kostuum kiezen. Naast de kostuums zijn ook de Frozen feestartikelen erg populair.

Verkleed als één van de Disney prinsessen

De Disney prinsessen zijn al jaren populair als verkleedkleding of gewoon als carnavalsoutfit. Ondanks dat een prinsessenjurkje altijd goed is zien we wel een trend in 2017. Het Sneeuwwitje kostuum lijkt ineens een opmars te maken. Een hoop meisjes gaan deze carnaval verkleed als Sneeuwwitje. Ze behoort op dit moment tot één van de populairste Disney prinsessen voor carnaval 2017.

Paw Patrol voor de jonge kinderen

Paw Patrol is één van de populairste series op de televisie. Natuurlijk kijkt je dochtertje hier regelmatig na en is ze super fan van de serie. Gelukkig zijn een aantal personages verkrijgbaar als kostuum voor deze carnaval. Verkleedkleding van Paw Patrol doet het altijd goed onder de jonge kinderen. Van Skye Paw tot Skye Canine er zijn verschillende outfits verkrijgbaar voor de jonge fan.

Bestel een outfit voor je dochter online

Het is soms best lastig welke outfit het beste bij je dochter past. Natuurlijk kan je ook gezellig samen gaan shoppen. Online vind je het grootste assortiment met verschillende verkleedkleren voor je kind. Dankzij het grote online aanbod zit er altijd wel iets voor je dochter tussen. Eventueel kunnen jullie gezellig samen vanaf de bank kijken welke outfit het beste bij je dochter past. Samen kunnen jullie kijken naar de populairste outfits of gewoon een origineel kostuum dat ze zelf leuk vind om te dragen tijdens Carnaval 2017. Bestel nu je verkleedkleding op Funidelia.nl.

frozen verkleedkleding
Comments are closed.

Back to Top ↑