hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Babykleding

Published on november 3rd, 2014 | by Colinda

0

Bont, prints en kleur!

Cakewalk laat meisjes er cool uit zien en zich ook zo voelen. Deze meiden zijn ambitieus en hebben een enthousiaste kijk op de wereld en houden van vrolijke bonte kleuren. Cakewalk staat bekend om zijn kwalitatieve, kleurvolle en makkelijk te combineren collectie’s. Met dit seizoen als grote favoriet een satijnen flower fox jurk, de gebreide vestjes en bontgiletjes. De kinderkleding van Cakewalk is fun, Lekker eigen en op en top meisjesachtig. Cakewalk babykleding is verkrijgbaar in de maten 74 t/m 104 en Cakewalk kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 164.

Cakewalk-winter-2014-2015, cakewalk meisjeskleding

 

Cakewalk winter collectie

De nieuwe Cakewalk wintercollectie heeft een warme winterse sfeer gekenmerkt door hun typische Cakewalk kleurencombinaties. Cakewalk heeft zich geïnspireerd door diverse winter flowers en forrest animals. Warme donkere kleuren als navy, bruin en antraciet gecombineerd met felle kleuren als cherry, blauw groen. De Cakewalk kinderkleding voor mini’s is in vrolijke bonte kleuren, samen met warme donkere accenten een veelzijdige collectie. Met bloemen, dieren en een winter kermis als thema’s is het eindeloos combineren.

Ontdek de nieuwe Cakewalk winter collectie oa bij:

Olliewood

 Cakewalk-winter-2014-2015, cakewalk meisjeskleding

Cakewalk-winter-2014-2015, cakewalk meisjeskleding

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑