hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen bts-girls-tassen-meisjestassen-zebra

Published on oktober 1st, 2016 | by redactie

0

Nieuwe collectie BTS Girls tassen voor meisjes

Het hippe Nederlandse merk Zebra Trends is bekend om de leuke meisjestassen die ze al een hele tijd op de markt brengen. Deze tassen worden enthousiast ontvangen door de jongedames en zijn ook op lagere scholen met name een enorm succes.

BTS Girls tassen

Sinds kort is er ook de collectie BTS Girls verkrijgbaar. Met deze collectie wil Zebra tassen ook de iets oudere meisjes meer aanspreken. We hebben er echter ook al meisjes op de lagere school mee zien lopen, dus het is weer een schot in de roos, voor alle leeftijden. De rugzakken van deze collectie zijn net iets stoerder dan de girly-girly glitter uitvoeringen die we gewend zijn van Zebra Trends. Ook zijn ze erg praktisch en gemaakt van stevig materiaal, dus ze kunnen wel tegen een stootje. Het kleurgebruik en de speelse dots geven de tassen een hippe, coole uitstraling voor meisjes. Heel apart is de Eyes rugzak, met de grappige ogen er op. Wij zijn er fan van!

Natuurlijk zijn er ook nog veel heel mooie girly tassen verkrijgbaar zoals we gewend zijn van Zebra Trends. Dus dames van alle leeftijden vinden vast wat ze zoeken!

Deze leuke Zebra Trends tassen zijn ideaal voor hippe girls en verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Hier kun je ook terecht voor nog veel meer leuke kindertassen! Tip: de tassen van De Kunstboer zijn ook superleuk voor Girls!

bts-girls-tassenmeisjestassen-zebra
Comments are closed.

Back to Top ↑