hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips brugklas de film, brugpiepers, de tijd van mijn leven, tienerfilm, nederlandse jeugdfilm, nederlandse tienerfilm

Published on januari 31st, 2019 | by Mi-choe

0

Brugklas – De tijd van m’n leven

De bekende brugklassers krijgen in februari een eigen bioscoopfilm: Brugklas – De tijd van m’n leven. De opnames van Brugklas de film zijn onlangs gestart, met in de hoofdrollen onder anderen Sterre van Woudenberg en Vincent Visser. Verder zullen oud-brugklassers Niek Roozen, May Hollermann, Fleur Verwey, Belle Zimmerman en Sonia Eijken ook te zien zijn in de film. De film wordt geproduceerd door Tuvalu Media en gedistribueerd door Just Film Distribution.

Nog een leuke uittip >>

Onder anderen Sterre van Woudenberg, Vincent Visser, Niek Roozen, Britt Scholte en May Hollermann schitteren in deze gloednieuwe bioscoopfilm.

brugklas de film, brugpiepers, de tijd van mijn leven, tienerfilm, nederlandse jeugdfilm, nederlandse tienerfilm

Brugklas de film

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel, wat Nola wil?

brugklas de film, brugpiepers, de tijd van mijn leven, tienerfilm, nederlandse jeugdfilm, nederlandse tienerfilm

Brugpiepers op het witte doek

Brugklas – De tijd van m’n leven wordt geproduceerd door Tuvalu Media (producent van onder andere Maestro en Ali B op Volle Toeren) en realiseert hiermee haar eerste speelfilm. De regie is in handen van Raymond Grimbergen en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’, ‘First Kiss’ welke nu in productie is). Brugklas de film is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

WINACTIE

Wij mogen 4 kaartjes weggeven van Brugklas de film. Hoe kun je ze winnen? Simpel.

Volg ons op Facebook en Instagram en laat weten dat je ons volgt door de post over deze winactie te liken en te delen. That’s it. Volgende week gaat de film in première en daarna maken wij de winnaar bekend.

De winnaar heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Brugklas de tijd van mijn leven, brugklas de film

De leukste tienermode volgens tieners >>

De leukste accessoires voor de tienerkamer >>

LEVV, een hip merk gericht op meiden van 6-16 jaar>>

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑