hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen Brickadoo speelgoed, huisjes bouwen met brickadoo

Published on november 10th, 2014 | by redactie

0

Brickadoo is leuk vanaf de eerste steen

Iedereen droomt ervan om vroeg of laat een eigen huis te bouwen. Met Brickadoo begin je daar al heel vroeg mee en raak je nooit uitgebouwd. Je bouwt met echte bouwmaterialen, stenen, cement, houten ramen en deuren. Brickadoo is leeftijdloos en de bouwsteentjes zijn steeds opnieuw te gebruiken omdat het cement snel in water oplost. Brickadoo is goed voor fantastisch veel bouwplezier.

——-

Brickadoo is leuk vanaf de eerste steen

Of je nu 6 jaar bent of 86 jaar, het maakt niet uit! Brickadoo is leuk vanaf de eerste steen, omdat je er snel de mooiste dingen mee maakt. Verschillende huizen, winkels, een pizzeria, tankstation, brandweerkazerne en ga maar door…In een echte cementbak wordt het cement aangemaakt en het constructiewerk kan beginnen. Het leuke is dat eenmaal klaar, het gebouw te “slopen” is door het minder dan een minuut in een bakje water te leggen. Zo kan alle pret van voren af aan beginnen en uiteindelijk kan er een compleet dorp worden gebouwd.

Elke bouwdoos bevat alles voor de bouw van een stukje Brickadoo City. Naast voldoende bouwsteentjes, cement en houten bouwonderdelen (deur en kozijnen), tref je ook een troffeltje, mengkom en een bodemplaat aan. En een foamkaart met uitdrukbare figuurtjes en materialen om je bouwwerk aan te kleden zodat het echt tot leven komt. De bodemplaten sluiten perfect op elkaar aan, waardoor de stad verder is uit te breiden. Natuurlijk ontbreekt ook de bouwinstructie niet. De steentjes bestaan uit natuurlijke materialen en zijn dus volkomen vrij van schadelijke stoffen. Ook het in water oplosbare cement is gifvrij. Wel zo veilig!

Bekijk in de shop van Robbies Toys alle verkrijgbare Brickadoo bouwdozen en nog meer speeltips.

Brickadoo, brickadoo speelgoed, brickadoo bouwsteentjes, brickadoo supermarkt

 

brickadoo-boerderij
Comments are closed.

Back to Top ↑