hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen Braqeez kinderlaarsjes, braqeez kinderschoenen, meisjesschoenen

Published on oktober 3rd, 2015 | by redactie

0

Super toffe Braqeez laarsjes

Ieder seizoen komen er weer nieuwe kinderlaarsjes in de winkels. Een aantal kinderlaarsjes blinken uit, de zogenaamde absolute toppers. De laarsjes die zowel kwalitatief goed zijn en er ook nog eens echt stoer uitzien zijn van het kinderschoenenmerk Braqeez. Ze bestaan al sinds 1988 en maken echt coole kinderschoenen!

Zeer populair op dit moment zijn deze kinderlaarsjes van Braqeez en Jasmijn heeft geluk dat ze dit paar mag testen. Jasmijn glimlacht al bij het openmaken van de doos en zegt meteen: “Ja voor mij ”! Ze weet niet hoe snel ze het mooie winterpaar moet aantrekken onder haar zomeroutfit maar ach, de laarsjes kunnen gelukkig tegen een stootje.

Wat mij meteen opvalt is dat de laarsjes prachtig versierd zijn met verschillende bandjes, met studs, vlechten en een geweldig panterprintje, daar word ik nog steeds blij van. Een bandje heeft een gouden metallic accent wat er lekker uitspringt en makkelijk te combineren is, want goudaccenten zien we ook helemaal terug in de kinderkleding.

Braqeez kinderschoenen, braqeez kinderlaarsjes

Kwaliteit & stoer design

De laarsjes voelen zeer stevig aan en lijken ook goed te lopen. Jasmijn vindt ze heel mooi en ze lopen fijn. Met haar smalle voetjes loopt ze er prima en recht op! Door de witte rand om de de zool krijgt het laarsje een modern en stoer accent. Deze prachtige laarsjes van Braqeez zijn niet alleen leuk, maar ook zeer goed voor de kindervoeten. Naar mijn mening is er extra zorg besteed aan de prijs-kwaliteit verhouding, en er worden alleen goede materialen gebruikt en dit laarsje kost maar € 89,99. Met een blik naar alle andere schoenen van Braqueez moet ik constateren dat alle kleine kinderlaarsjes betaalbaar zijn en dus een perfecte prijs kwaliteitverhouding hebben.

Ik ben zeer tevreden over deze kinderlaarsjes van Braqeez. Vooral de goede kwaliteit en het stoere design maakt het voor mij compleet! Een absolute musthave voor ieder meisje dit seizoen!

Shoppen? Bekijk en shop de Braqeez kinderlaarsjes oa bij:

Kleertjes.com

Braqeez kinderschoenen, braqeez kinderlaarsjes

Comments are closed.

Back to Top ↑