hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding born to love

Published on februari 12th, 2018 | by Karen

0

Valentijnsdag: we are Born to Love

Voor Valentijnsdag 2018 willen wij heel graag een hele liefdevolle boodschap aan jullie overbrengen. Nelson Mandela zei ooit: “No one is born hating another person because of the color of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.” Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. En dat is misschien ook wel waar Valentijnsdag om draait. Tenminste, daar draait het wel om bij Scotch & Soda en al helemaal in de nieuwe Born to Love collectie.

Scotch & Soda: Born to Love

Deze Valentijnsdag wil Scotch & Soda je er aan herinneren dat het allemaal om liefde gaat. Maar ook dat het aan ons is – de mens – om er meer van te maken. Want we zijn op deze wereld gekomen en we zijn geboren om elkaar lief te hebben.

De ‘capsule collectie’ (dus een soort limited edition, maar dan met de gedachte waar de gehele collectie op is gebaseerd) draait dus om Born to love. Een super gave én complete collectie van broeken, shirts, sweaters, leggings en jasjes. De kleuren zijn lekker romantisch en heerlijk voor deze tijd van het jaar. Maar Scotch zal geen Scotch R’Belle zijn als het ook niet een tikkie stoer was. Daardoor ontbreekt die stoere hoodie niet in de collectie. En hebben de shirts een stoere hart print. De topper is toch wel de gedeelde ‘Best Friends’ sweater, wie zegt dat Valentijn alleen voor je geheime liefde is? Ook een perfecte dag om te laten zien wie je beste vriendinnetje is. De collectie is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en meisjes.

Wij dragen in ieder geval de Born to Love collectie met liefde. En we nodigen jullie uit om dat ook te doen!

Bekijk hier de liefdevolle collectie van Scotch & Soda.


born to love

Shop deze Born to be Love collectie hier

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑