hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding bomberjacket

Published on januari 17th, 2018 | by redactie

0

Bomberjacket met girly looks!

Een gouden bomberjacket voor mijn girl!

Als ik ergens blij van wordt dan is het wanneer ik mijn kind in haar gouden bomberjacket zie. Ja, want ook bij kinderen geldt het spreekwoord “kleren maken het kind”. Een trendy jasje is nodig vind ik. Dus elk jaar kijk ik naar de trends en naar de praktische jasjes waar mijn dochter lekker in kan spelen. Zo’n jackje moet als gegoten zitten en vlot staan. Dat vind ik gewoon een must. De sport is dan er ook nog leuke laarsjes bij te vinden, maar dat lukt me meestal wel. Ok, niet alles hoeft voor haar nieuw te zijn, maar een trendy jasje hoort er gewoon bij. Ik ben gek op vlotte en stoere kinderkleding met een girly look. Een beetje glamour en leuke details, daar gaan we voor.

Nieuwe kleding of recycelen?

Mijn dochter zelf ook, maar dat zal wel door mij komen. Zij is gek op haar bomberjacket, dus die jas moet overal mee. Ben ik de enige moeder die er zo over denkt? Ik ken moeders die kinderkleding recycelen onder elkaar. Ik vind dat prima maar zo’n jasje koop ik meestal nieuw. Ik creëer mijn speciale bomberjacket stoere en girly looks voor mijn kind, totdat zij het niet meer wil en stiekem hoop ik dat die dag nog ver weg blijft. Ik ben trots op haar wanneer ze er modieus bij loopt en dat hoeft echt niet altijd duur te zijn. De kunst is om het jacket op te leuken met andere kleding en accessoires die er schitterend bij passen. Een beetje mixen en matchen, dat is de kunst!

 
Comments are closed.

Back to Top ↑