hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding bomba kleding, bomba meisjeskleding, bomba for girls

Published on oktober 22nd, 2015 | by redactie

0

Vlinders voor Lana

“Mamaaa….de postbode!” Terwijl ik naar de voordeur ren, verzamelen zich twee kinderen om mij heen. “Zit er iets voor mij bij? Zit er iets voor mij bij?” Ik ben bang dat ik mijn shopgenen heb overgedragen aan de twee oudste kinderen. Grote kans dat de jongste er ook niet aan kan ontsnappen. Vandaag heeft Lana geluk want het pakketje is voor haar. Er zit namelijk een setje in van Bomba.

Inmiddels ken ik de smaak van Lana door en door. Zo weet ik al snel of zij iets zal goedkeuren. Als ik het pakketje van Bomba open, zie ik veel kleur (check), een prachtige, glimmende vlinder (check!) en een zwierig rokje (check!!).

Van het complete Bomba kleding setje is het shirt echt haar favoriet. Ik begrijp het wel. De vlinderprint glimt een tikkeltje. Ik vind vooral de kleur groen erg mooi en, zoals ik gewend ben van Bomba, je voelt direct dat het kwaliteit is. Niks geen lubberend shirt maar een perfecte pasvorm.

Normaal lopen lukt Lana niet met dit rokje met all-over vlinderprint. Rondjes moeten er worden gedraaid! Het liefst de hele tijd. Tijdens het lopen en het spelen wordt er steeds een momentje genomen voor een pirouette. En dan vooral even kijken naar hoe het rokje omhoog gaat. Het rokje heeft een elastische tailleband en dat zit natuurlijk wel zo fijn.

Heb je de maillot trouwens goed bekeken? Die vind ik zo tof met elk been een andere kleur. Lekker eigenwijs en speels, precies zoals het hoort bij een meisje van 6 (“bijna 7 mam”). Bomba brengt altijd kleur, ook in de winter, en welk meisje houdt daar nou niet van?

Lana is 116 cm lang en zit in kledingmaat 122/128. Zij draagt dit setje van Bomba in maat 122/128 en het past haar perfect. Natuurlijk kun je dit setje ook leuk afstylen met een roze vestje, fake fur gilet of een vrolijk sjaaltje.

bomba for girls. bomba kleding, review bomba

bomba for girls. bomba kleding, review bomba
Comments are closed.

Back to Top ↑