Boek review – HAAR 1. Nieuw op school

5 augustus 2022

Elle is een heel gewoon meisje maar toch anders dan de meeste anderen. Door haar opgewekte, nuchtere manier van doen wordt ze op haar nieuwe school algauw opgenomen in een vrolijke vriendengroep. Maar beseffen haar vrienden dat er meer dan één Elle is? Eigenlijk zijn er een stuk of vijf… Vijf felgekleurde persoonlijkheden die niet altijd even lieflijk zijn. Lees meer over deze boek review.

Wie is Elle?

Elle ziet er op het eerste gezicht uit als een gewoon meisje, maar toch is ze niet zoals de anderen. Op haar nieuwe school sluit ze al snel vriendschap met haar klasgenoten. Maar weten die dat Elle niet alleen is? Ze lijkt eerder met zijn vijven te zijn… Elle bestaat uit vijf verschillende persoonlijkheden die elk hun eigen kleur hebben en die niet altijd de beste vrienden zijn. Aan de kleur van Elle’s haar kun je zien welke persoonlijkheid op dat moment de bovenhand heeft. Wie is Elle eigenlijk echt? Samen met haar vrienden gaat ze op zoek naar de oorzaak van haar wisselende stemmingen.
Een mooie en ontroerend stripverhaal voor jonge tieners die gevoelens en emoties centraal stelt.

Lees ook: Dagboek van een Muts

Stripverhaal

Dit boek is uitgebracht in de vorm van een stripverhaal. Dat houd in dat er gebruik word gemaakt van opeenvolgende plaatjes waarbij kleine tekst vakjes (wolkjes) geplaatst zijn. Door de vele illustraties en de korte stukjes tekst is dit voor veel kinderen een interessante en makkelijkere manier van lezen.

boek review haar
Shop hier dit leuke stripboek

Review

Mijn oudste dochter was meteen razend enthousiast. Sowieso trok haar het verhaal heel erg met de verschillende persoonlijkheden omdat ze zelf nogal eens worstelt met haar emoties. Ook de striplijn viel bij haar in de smaak omdat ze niet een hele makkelijke lezer is en ze dit met kleine stukjes voor haar gevoel makkelijker kan opnemen. Een leuk boek met een interessant verhaal.

stripverhaal
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies sandalen

De mooiste meisjes sandalen met glitter!

Er was eens een meisje wat heel erg van glitter hield….. Ja dat klinkt als mijn jongste dochter! Ze mocht...
hoogslapers stapelbed voor meisjes

De mooiste hoogslapers voor meisjes en tieners..

Is je dochter toe aan een andere invulling van haar slaapkamer? Veel hoogslapers zijn multifunctioneel omdat ze bijvoorbeeld een kast,...
tienermeiden mode kleding

Tienermeiden zomermode shop inspo..

Wat hebben de merken deze keer aan zomermode in de collecties voor onze tienermeiden. Én welke merken zijn geschikt voor...