Relax Mama! Tijd voor een leuk boek

28 januari 2019

Deze leuke boeken toveren zeker een glimlach op je gezicht. Vrolijke tekeningen, interessante feiten en leuke verhalen wisselen elkaar af. Uitgeverij SNOR heeft een leuk assortiment aan boeken voor ouders, leuk om cadeau te geven en leuk voor jezelf. Dit exemplaar Relax Mama! is een aanrader!

Wat moet je weten als meisjesmama? >>

snor uitgeverij, relax mama, dochters boek, dochters handleiding voor vaders, grappige boeken ouders

Handige boeken voor mama en papa

Boek over dochters voor de papa’s

Als man zijn vrouwen soms moeilijk te volgen. En als je dan een dochter krijgt, moet je ineens kunnen begrijpen hoe het vrouwenbrein werkt. Een leuke uitdaging dus. Meisjes groeien vaak heel anders op dan jongens, andere interesses, andere manier van uiten en ga zo maar door. Dus hoe leuk (en grappig) is het dat er nu een boekje is genaamd: Dochters! Een handleiding voor vaders en daar worden leuke tips en weetjes in gepresenteerd.

Eindelijk een boek over dochters, antwoorden en tips voor de mannen. Hoe zit dat eigenlijk met hormonen? Of hoe zit dat met meisjes en roddelen en van waar die schoenen tic? Dit soort leuke onderwerpen komen aan bod. Niet alleen leuk voor de vaders, ook de mama’s zullen dit zelf ook wel graag lezen.

snor uitgeverij, boek over dochters, handleiding voor vaders, grappig boek ouders, grappig boek mama, boek voor mama, relax mama

Shop hier

Het boek Relax Mama!

Even lekker gniffelen om herkenbare situaties. En gelukkig, je bent zeker niet de enige die van alles mee maakt als moeder. Niemand is perfect, een mama dus ook niet. Naast een boek over dochters geven wij ook een boek voor mama’s weg.Waarom? Omdat iedere moeder dat verdient. Iedere moeder verdient zo af en toe een verrassing. Dit boek heeft maar liefst 101 tips om een relaxte moeder te zijn, worden of blijven

snor uitgeverij, relax mama, dochters boek, dochters handleiding voor vaders, grappige boeken ouders

Lekker lezen voor mama’s >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

3 reizen die je met je bestie wilt maken! 

Een girlstrip is áltijd een goed idee, of het nu een dagje shoppen is of een maand rondtrekken in een...
dames-desktop_1

Hoe bescherm je je zonnebril op vakantie?

Ga je binnenkort met het vliegtuig naar de zon? Dan is je zonnebril waarschijnlijk één van de eerste dingen die...
chronisch ziek

Mijn leven sinds de diagnose

Sinds de diagnose ( colitis ulcerosa ) in feb ’21 is het elke 8 weken in en uit het ziekenhuis....