hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews Blazelets Style Studio, girlslabel, speelgoed van het jaar 2019

Published on oktober 5th, 2019 | by Carola

0

Maak met magisch poeder en water je eigen armbandjes!

Noortje is echt een meisje – meisje. Het liefst draagt ze een jurk of een rokje. Ze verkleed zich graag, speelt met haar vriendinnen met de poppen en barbies, knutselt graag en gebruikt daarbij veel glitters. En dan krijg je van mama de vraag of je zelf armbandjes wilt maken met de Blazelets Style Studio. Daar kwam natuurlijk een hele duidelijke ‘JA’ als antwoord.

Blazelets Style Studio, girlslabel, speelgoed van het jaar 2019

De complete doos

Blazelets Style Studio

Ik haal de doos tevoorschijn en dat vindt ze er al interessant uitzien. Er zit poeder in de doos, in verschillende kleuren (roze, paars, geel, groen en wit) Noortje vindt het magisch, want als de poeder in aanraking komt met water wordt het uiteindelijk een armband. De doos is voorzien van alle benodigdheden:

  • Koffertje
  • Poeder in 5 kleuren
  • Glitter
  • Kwastje
  • Vorm om de armband te creëren
  • Draad
  • Potje met schenktuit
  • 7 Satijnen lintjes
  • 7 Sluitingen

Onze ervaring met de Blazelets Style Studio

Ik heb stap voor stap voorgelezen uit de handleiding en we hebben alles erbij gepakt. Het staat duidelijk omschreven en nu we het 1 keer gedaan hebben, kan ze het prima een 2de keer zelf.

Bekijk dit filmpje van Noortje

Eerst koos Noortje een kleur uit. Ik dacht dat ze voor paars zou gaan, dit is haar lievelingskleur, maar ze koos geel. Ze zei: “die valt lekker op om mijn arm.” De poeder moest in een speciaal potje, zodat je dit gemakkelijk in het vormpje kon gieten.

zelf armbandjes maken

In het vormpje hadden wij eerst het draadje gedaan. Toen  het geel netjes verdeeld was, heb ik het koffertje met water gevuld en heeft Noortje de vorm onderwater gehouden.

zelf arbanden maken

Daar kwam het magische gedeelte! Na 2 minuten mocht Noortje de vorm uit het water halen en hebben we samen, heel voorzichtig, de vorm verwijdert. Het plakte nog heel erg. Uit de omschrijving begrepen we dat we hem nu 20minuten moeten laten rusten. Noortje had een timer aangezet. Toen deze af ging bleek het geel nog niet helemaal droog te zijn, dus hebben we nog even gewacht. Daarna konden we wel verder en  heeft Noortje de sluitingen opgezocht. Deze heb ik vast geknoopt. En daar was een leerpuntje voor de volgende keer: Zorg dat het draad in het midden zit, dit geeft je aan het eind meer ruimte om een knoopje te maken.

En klaar is Noortje, bekijk dit filmpje

zelf armbanden maken

Zelf ook armbandjes maken? 

Noortje wilde er deze keer geen glitters doorheen doen. Ze wilde eerst testen of het allemaal lukte, zodat ze bij de volgende armband meer glitters over heeft. Ze heeft al bedacht dat ze een vriendinnetje uit gaat nodigen en haar armband wil ze dan in verschillende kleuren maken.  Super leuk! Ik zet dan alles voor ze klaar!

Wil jouw dochter de Blazelets Style Studio ook proberen?

Blazelets Style Studio is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019. Doe mee met onze winactie op Girlslabel en laat weten welk speelgoed zich van jou Speelgoed van het Jaar 2019 mag noemen. Doe mee en stem!

Blazelets Style Studio, review, speelgoed van het jaar, girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑