Black Friday is coming – Shop met veel korting

19 november 2022

Hebben jullie het ook al in de gaten? Black Friday is coming en dat word maar al te duidelijk gemaakt met al die reclame die daarover voorbij komt. Veel mensen zitten met smacht op deze dagen te wachten om lekker goedkoop kleding, cadeaus en andere dingen in te slaan. En gelijk hebben ze want deze dagen shop je met veel korting!

retour winter collectie meisje

Deze deal gaat dan ook zeker niet voorbij bij KLEERTJES.COM. Daar shop je tijdens DE BLACKFRIDAY DEALS van 21 t/m 28 November alles van de wintercollectie met maar liefst 50% korting!!! Kun je daar echt niet op wachten dan shop je nu in de PRE BLACK FRIDAY DEALS de wintercollectie tot 50% korting.

Shop met veel korting

Nu alles een stuk duurder word zijn zulke kortingen natuurlijk altijd fijn meegenomen. Veel mensen wachten tegenwoordig speciaal op de sale momenten om maar niet de volle prijs te hoeven betalen. Vooral wanneer je meerdere kids hebt en ze ook nog volledig uit hun maat gegroeid zijn. Een complete garderobe kan zo al honderden euro’s verschil maken.

Je kunt ook merken dat mensen pas laat dit jaar aan het shoppen zijn geslagen of zelfs misschien nog moeten inslaan. De echte winter laat best lang op zich wachten en daarmee dragen we nog veel kleding van de zomer/herfst door. De warmere winter kleding begint nu pas een beetje nodig te zijn terwijl we andere jaren al flink wat vorst hadden rond deze maanden.

Cadeau voor de feestmaand

Deze periode is dan ook perfect om voor een prikkie je kast te vullen met merkkleding die normaal super duur is. Daarnaast komt de feestmaand eraan en veel mensen vinden het dan praktisch om iets van kleding cadeau te doen met bijvoorbeeld Sinterklaas. En tijdens Kerst of Oud en Nieuw dragen ze graag een nieuwe outfit.

BLACK FRIDAY SHOPPING INSPO

Druk op de foto’s dan kom je direct uit op de juiste pagina om te shoppen met heel veel korting

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Shopping Guide

Shopping guide! De leukste acties en kortingen

Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste acties en de hoogste kortingen. Hier in de shopping guide delen...
online shoppen

Online shoppen, zo doe je dat voordelig

We kunnen er niet meer omheen en we doen het allemaal massaal; online shoppen. Van kleding tot boodschappen, we laten...
westfield the mall of the netherlands

Een volledige dag uit naar Westfield the Mall of The Netherlands

Shop till you drop! Dat is iets wat ik graag doe met mijn dochter. Lekker winkelen, nieuwe zaakjes ontdekken, even...