Unieke bijtsieraden voor een betere concentratie

10 mei 2019

Wat zie je op de afbeelding hierboven? Nee, het is geen LEGO. Dit zijn potloodtoppers. En deze kauwsieraden zijn er speciaal voor kinderen die dat nodig hebben. Bijtsieraden en kauwproducten helpen kinderen om zich beter te kunnen concentreren. Kinderen die moeite hebben met het verwerken van prikkels kunnen hier veel baat bij hebben.

Dit speelgoed is ook goed voor je concentratie. Lees de blog >>

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden

bijtketting-ark-therapeutic-8, kauwsieraden, kauwsieraden en meer

Bijtsieraden en kauwsieraden

Bij Kauwsieraden en Meer vind je een breed assortiment aan bijtsieraden. Je ziet dat ze super hippe kleurtjes en modellen hebben, zodat je er goed mee voor de dag kunt komen. Draag de kauwsieraden gewoon als normale sieraden, alleen hebben deze een extra speciale functie. Als je dochter deze sieraden draagt zal ze er automatisch naar grijpen wanneer ze het nodig vindt. Het werkt echt heel rustgevend. Op de site van Kauwsieraden en Meer vind je niet alleen bijtsieraden om te dragen, maar ook andere handige kauwproducten. Zoals een potloodtopper. Beter hier op kauwen, dan op het houten potlood zelf.

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden, kauwsieraden

Originele kauwproducten

Bij Kauw en Meer vind je kauwproducten van verschillende merken met dus ook verschillende vormen en kleuren. Wat dacht je van een toverstaf voor echte prinsesjes? Het ziet er leuk uit en het is nog nuttig ook. De bijtsieraden zijn makkelijk schoon te houden en makkelijk mee te nemen, dus je kind kan en mag hier zeker aan gewend raken. Er zijn trouwens ook veel volwassenen die bijvoorbeeld een potloodtopper gebruiken. Het fleurt je bureau op en tijdens een lange vergadering heb jij in ieder geval iets te doen of kun je je frustratie wegkauwen.

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...
protest bikini

Zwemkleding trends voor 2022 & de leukste zwemkleding voor meisjes

Ik kan bijna niet wachten totdat het zomer is. Het heerlijke zonnetje die de hele wereld net een beetje leuker...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer