hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjessieraden bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden

Published on mei 10th, 2019 | by redactie

0

Unieke bijtsieraden voor een betere concentratie

Wat zie je op de afbeelding hierboven? Nee, het is geen LEGO. Dit zijn potloodtoppers. En deze kauwsieraden zijn er speciaal voor kinderen die dat nodig hebben. Bijtsieraden en kauwproducten helpen kinderen om zich beter te kunnen concentreren. Kinderen die moeite hebben met het verwerken van prikkels kunnen hier veel baat bij hebben.

Dit speelgoed is ook goed voor je concentratie. Lees de blog >>

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden

bijtketting-ark-therapeutic-8, kauwsieraden, kauwsieraden en meer

Bijtsieraden en kauwsieraden

Bij Kauwsieraden en Meer vind je een breed assortiment aan bijtsieraden. Je ziet dat ze super hippe kleurtjes en modellen hebben, zodat je er goed mee voor de dag kunt komen. Draag de kauwsieraden gewoon als normale sieraden, alleen hebben deze een extra speciale functie. Als je dochter deze sieraden draagt zal ze er automatisch naar grijpen wanneer ze het nodig vindt. Het werkt echt heel rustgevend. Op de site van Kauwsieraden en Meer vind je niet alleen bijtsieraden om te dragen, maar ook andere handige kauwproducten. Zoals een potloodtopper. Beter hier op kauwen, dan op het houten potlood zelf.

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden, kauwsieraden

Originele kauwproducten

Bij Kauw en Meer vind je kauwproducten van verschillende merken met dus ook verschillende vormen en kleuren. Wat dacht je van een toverstaf voor echte prinsesjes? Het ziet er leuk uit en het is nog nuttig ook. De bijtsieraden zijn makkelijk schoon te houden en makkelijk mee te nemen, dus je kind kan en mag hier zeker aan gewend raken. Er zijn trouwens ook veel volwassenen die bijvoorbeeld een potloodtopper gebruiken. Het fleurt je bureau op en tijdens een lange vergadering heb jij in ieder geval iets te doen of kun je je frustratie wegkauwen.

bijtsieraden, kauwsieraden en meer, kauwsieraden

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑