hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Verlopen winactie Bibi en tina film, bioscoopfilm bibi en tina

Published on september 29th, 2015 | by redactie

0

Bibi en Tina; een meidenfilm vol hekserij en avontuur

Bibi & Tina is een echte meidenfilm vol avontuur, hekserij, romantiek en de nodige achtervolgingen te paard. Beste vriendinnen Bibi en Tina brengen hun zomervakantie samen door bij de manege en beleven daar de nodige avonturen. De zusjes Sarah en Julia Nauta (bekend van het Junior Songfestival) zijn verantwoordelijk voor de Nederlandse stemmen van Bibi en Tina. Zij hebben ook diverse Nederlandse liedjes voor de film ingezongen.

Bibi Blocksberg is een bijzonder meisje, ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door op de manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina’s vriendje Alexander aan. Tina is helemaal over haar toeren. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Sokrates af te troggelen. Op de dag van de grote paardenrace bij het kasteel weet Bibi niet meer wat ze moet doen en voor wie ze moet opkomen. Niet alleen Sokrates staat op het spel, maar ook haar vriendschap met Tina.

Bibi & Tina is vanaf vandaag verkrijgbaar  via Video on Demand en op DVD bij Bol.com >>>

bibi en tina

bibi en tina, dvd bibi en tina, meidenfilm
Comments are closed.

Back to Top ↑