hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer bibelotte kinderkamer, bibelotte behang, bibelotte dekbedovertrek

Published on december 3rd, 2015 | by redactie

0

Bibelotte kinderkamer accessoires en meer

Ben je op zoek naar originele inspiratie en bijzondere accessoires om een mooie meisjeskamer te realiseren? Dan moet je beslist een kijkje nemen bij het merk Bibelotte. Sinds eind 2006 is Bibelotte opgericht door Jacoline van de Meent. Ze is begonnen als webwinkel en is inmiddels uitgegroeid tot een merk in prachtige woonaccessoires. Ik begrijp meteen waarom! Laat je betoveren en inspireren door Bibelotte kinderkamer accessoires en prachtig beddengoed en kinderbehang.

——–Suzanne Paap Fotografie Zinnenprikkelend  bibelotte, inspiratie, girlslabel

Bibelotte kinderkamer accessoires

Bibelotte is in een klein aantal kinderwinkels te koop. Daar is bewust voor gekozen om de exclusiviteit van het merk te kunnen behouden. De collectie is gericht op de aankleding van kinderkamers, van beddengoed en lampjes tot omslagdekens en quilts. Ook de muurstickers zijn helemaal hip en trendy! Achter de schermen van Bibelotte werkt een klein team van enthousiaste en gedreven mensen. Ieder voor zich leveren ze hun bijdrage om een prachtige collectie neer te zetten. Dat is ze absoluut gelukt!

Exclusieve Kinder collectie

De collectie wordt in kleine binnen- en buitenlandse ateliers met de hand gemaakt. Stuk voor stuk unieke producten dus! De bedenkers en makers van Bibelotte zitten nog vol plannen en inspiratie en ze popelen om dit verder te ontwikkelen en vorm te kunnen gaan geven. We houden Bibelotte dus zeker in de gaten!

Laat je inspireren door Bibelotte kinderkamer accessoires en shop deze oa bij;

Jut & JuulTom & Lilly

Kijk hier voor meer meisjeskamer inspiratie >>>

bibelotte kinderkamer, bibelotte behang, bibelotte dekbedovertrek

BibelotteCrossdekbedovertrekPerzik_Roze__girlslabel

BibelotteCrossdekbedovertrekAntraciet, girlslabel, bibelotte kinderkamer, bibelotte behang, bibelotte dekbedovertrek

 Bibelotte Cross kinderdekbedovertrek
Comments are closed.

Back to Top ↑