hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjessieraden bff make up, bff kettingen, bff armbanden, souza sieraden, souza meisjessieraden, souza for kids

Published on mei 5th, 2019 | by Mi-choe

0

Misschien wel BFF’s voor het leven

Zelf ken ik mijn allerbeste vriendin al vanaf dat we 2 jaar oud zijn. Toen speelden we al samen en nog steeds delen we lief en leed. En ook Robyn heeft al een paar jaar een BFF en het is ontzettend leuk om ze samen te zien opgroeien. Niet alleen hun karakters veranderen, maar ook de vriendschap. Super leuk om je BFF eens te verrassen met een echte BFF armband of ketting. Even laten zien dat je haar nog steeds extra lief vindt.

bff armband, bff armband souza, bff souza, souza meisjessieraden, hartjesarmband, bff hartjesSouza BFF armband

Souza is dé plek voor meisjessieraden en verkleedspullen. Eigenlijk verkopen zij alles waar de meisjesharten sneller van gaan kloppen. De prinsessensjurken zijn echt prachtig en je maakt ze compleet met snoezige hakschoentjes en handtasjes. En Souza heeft dus ook een hippe BFF armband en BFF kettingen. Hartstikke leuk voor een verjaardag, of juist zo maar als verrassing. En bij Souza vind je ook hele kindvriendelijke make up die er ook nog eens fantastisch eruit ziet. De meiden zijn dol op ‘make uppen’ dus ze hebben elkaar omgetoverd tot mooie prinsessen.

bff kettingen souza, bff kettingen, meisjessieraden, souza for kids

Matching BFF kettingen

Deze BFF’s houden allebei ontzettend van meisjesdingen. Meisjessieraden, meisjesspeelgoed, meisjeskleding. Echt alles erg girly girly. Dus deze BFF armband was helemaal top. Allebei hetzelfde in een eigen kleur. Dat is wel zo’n beetje hoe deze vriendschap er eigenlijk ook uit ziet. Je shopt hier deze vriendschapsarmbandjes van Souza.

Maar om het feest helemaal compleet te maken zijn, zijn mooie BFF kettingen natuurlijk echt de bomb. In deze hartjesvormige hangers kun je je zelfs een fotootje in stoppen. Zo geef je iemand een wel heel speciaal plekje. En dat hoeft natuurlijk helemaal niet je BFF te zijn. Robyn wist nog even niemand, dus voorlopig is deze hanger gewoon een mooi hartje om haar hals.

De kettingen shop je hier.

Deze prachtige jurken zijn trouwens van Lofff.

kinder make up, meisjes make up, souza make up, make uppen

Souza heeft verschillende make up sets 

kinder make up, meisjes make up, souza make up, make uppen

 

Lees de blog: Op welke leeftijd mag je dochter make up op? >>

 

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑