hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Back to school

Published on augustus 14th, 2019 | by Wiljo

0

Back to School TIP: Betaalbare schoolspullen + WINACTIE

Nog maar 1 week vakantie en dan gaan de kinderen in het zuiden alweer naar school. De vakantie lijkt aan het begin nog oneindig te duren en dan ineens, is het toch weer bijna voorbij. Dus we beginnen langzaam de schoolspullen weer op orde te maken. Zoals ieder jaar moeten er toch weer wat doosjes en bakjes bij. 

Vorig jaar is Veerle haar mooie drinkbeker kwijt geraakt. Daar was ze erg verdrietig over. Omdat de halve kleuterschool met dezelfde beker liep (op welke leeftijd stoppen ze met Frozen?), en ik haar naam er alleen met een merkstift had opgezet, (maar dat was eraf gegaan in de vaatwasser), is de beker helaas niet terug gevonden.

Betaalbare schoolspullen

Dit jaar besluit ik het anders aan te pakken. Via de website van MyNametags bestel ik een vel vol met naamstickers. Veerle mag natuurlijk zelf  uitkiezen. Je kunt zowel de achtergrond, de lettersoort en een plaatje zelf uitkiezen. De mogelijkheden zijn oneindig! We kiezen een lichtgele achtergrond met paarse letters en een prinsessenkroon. Na 5 keer gevraagd te hebben of deze écht goed is, druk ik op ‘bestellen’.

Wel labelen!

Binnen een dag ligt er een grote envelop op de mat. De stickers zijn al binnen! Het zijn er zoveel! Daar kan ze haar hele schoolperiode wel mee doen vermoed ik. Snel pak ik haar nieuwe brooddoos en drinkfles van Zeeman erbij en plak ik de stickers erop. Zo, dat zit! Die raken we niet meer kwijt op school! Volgens de website zijn deze stickers de sterkste in hun soort, en gaat het er niet af in de vaatwasser. Naast deze naamstickers, hebben ze nog veel meer, zoals strijklabels voor bijvoorbeeld verzorgingshuizen.

betaalbare schoolspullen, goedkope broodtrommel en drinkbeker, luipaard drinkbeker, luipaard broodtrommel

Goedkope schoolspullen by ZEEMAN

Zeeman heeft naast leuke en hippe kinderkleding, ook hele leuke schoolspullen! En toen ik deze supergave brooddoos en bijpassende drinkfles tegenkwam, kon ik het niet laten liggen, het pantermotief is helemaal van nu en superhip! Ook een leuke rugtas met vrolijke camouflageprint nam ik mee. De prijzen zijn bijzonder gunstig te noemen. De fles is gemaakt van materiaal dat je drankje lekker lang koel houdt. En het brooddoosje is makkelijk te openen en sluiten door kleine kinderhandjes. Het doosje is groot genoeg voor 4 boterhammen.

Nog maar een week totdat de school weer begint, morgen gaan we nog een dagje weg. En dan is het aftellen écht begonnen. Maar met deze prachtige schoolset, heeft Veerle alweer veel zin in school. En voorlopig hoef ik me ook geen zorgen te maken over kwijtgeraakte bekers en brooddoosjes.

WINACTIE

Kan jouw dochter ook nog nieuwe schoolspullen gebruiken? Doe mee met onze winactie en maak kans op €20,– shoptegoed by ZEEMAN. Bekijk de winactie op onze Back to School shopping pagina >>

betaalbare schoolspullen, goedkope broodtrommel en drinkbeker, luipaard drinkbeker, luipaard broodtrommel
Comments are closed.

Back to Top ↑