Schattige beestenboom muurstickers

1 maart 2017

Wil je jongedame graag een nieuwe look op haar kamer? Dan zijn muurstickers heel geschikt! Bij Hippebeestjes.nl zijn veel verschillende muurstickers verkrijgbaar, in allerlei formaten, prijsklassen en uitvoeringen. Er zijn ook muurstickers voor verschillende leeftijdsklassen, zodat je er al een beetje rekening mee kunt houden dat de muurstickers nog even mee gaan naarmate jouw meisje ouder wordt. Ook erg leuk om cadeau te geven, trouwens!

Erg leuk vinden we de muursticker boom Scroll tree met de schattige gebogen takes. Heel veel schattige diertjes wonen in en om de boom. Ideaal dus voor meisjes die van dieren houden. Heb je nog wat ruimt over, dan is de bijpassende Scroll tak met nóg meer diertjes een aanrader. Deze muursticker uit dezelfde serie past perfect bij de boom en kan goed gecombineerd worden. Leuk is bv om de tak vanuit een hoek of vanachter een kast vandaan te laten komen. Kijk snel hier als je deze mooie muurstickers ook op de kamer van jouw meisje wilt gebruiken. De schattige muurstickers zijn heel betaalbaar, dus ook fijn voor je portemonnee.

Ook heel leuk voor iets oudere meiden zijn bijvoorbeeld de mooie muursticker bomen van KEK Amsterdam. Deze zijn ook erg hip voor de wat grotere meiden, of zelfs voor volwassenen.

Voor nog meer leuke muurstickers, maar ook leuke kinderrugzakken bijvoorbeeld kun je vast ook slagen bij Hippebeestjes.nl.

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...