Over Barbie, vriendschap en alles roze

19 september 2013

Dit jaar waren we in het zonnige Griekenland op de 6e verjaardag van de meiden. Terwijl zij aan het spelen waren met hun net uitgepakte kado’s (een mooie Barbie natuurlijk!) floepte er dankzij de Griekse wifi een maitje in mijn mailbox. Of we zin hadden om naar de Barbie fandag met première van de nieuwe Barbie film te gaan… Dat kan geen toeval zijn en natuurlijk was het antwoord JA!

Zondag 15 september was het zover en tijdens ons wekelijkse ontbijt-met-alles-erop-en-eraan vroeg Jasmijn zich of papa dan naar de Kendag zou gaan:  “misschien zit er dan een deur  in de Barbiedag voor de Kendag”. Papa had zijn eigen ideeën over Kendag en ging lekker knallen met vrienden over het IJsselmeer met een supersnelle Bavaria B One zeilboot.

barbiefandag

De Barbie fandag

Het Figi Theater in Zeist en het prachtige slot Zeist waren roze gekleurd en op straat wemelde het van prinsessen en feetjes met kroontjes in glitterende, blinkende en schitterende jurken. Op de foto met Barbie, kleuren, spelen, nageltjes lakken, prinsessen schmink…  er was van alles te doen en te beleven. We dronken roze limo en aten roze donuts en feestelijke Barbietaartjes.  In de Barbie kapsalon kregen de meiden mooie krullen en een kleurtje in hun haar. Wat een feest!

Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk de nieuwe Barbiefilm: Mariposa en de Feeënprinses. De meiden genoten van het magische avontuur en straalden op de grote rode stoelen in de bioscoop. Over lieve feeën, één slechte fee, misverstanden en vriendschap.  Natuurlijk kwam het allemaal goed. Want vrienden kun je het beste maken door zelf een vriend te zijn. Een mooie boodschap op een mooie dag!

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

barbie in super prinses, barbie winactie, nieuwe barbie film, nieuwste barbie dvd

Barbie in Super Prinses

Barbie™ speelt Kara™,  een moderne prinses met een gewoon leven. Op een dag wordt Kara gekust door een magische vlinder...