hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews Barbie en de Geheime Deur poppen

Published on september 26th, 2014 | by redactie

0

Barbie en Ken – happily ever after

Anaïs mocht Barbie & Ken testen van Girlslabel en was helemaal in de wolken toen ze het cadeautje opendeed. Een papa barbie had ze nog niet dus ze begon direct al serieus te fantaseren. Ze moesten gelijk trouwen met de koets en ook dansen moesten ze natuurlijk doen. Toen ze dan ook ontdekte dat de jurk van Barbie licht gaf en muziek maakte als ze de toverstaf naar beneden deed was ze helemaal verkocht.

Barbie en de geheime deur

Maar Anaïs was niet de enige die laaiend enthousiast was. Kleine broer Seth was helemaal wild van Barbie en kust haar heel de tijd.

Barbie en de Geheime Deur pop

Toen ik in de living was hoorde ik plotseling het licht uitgaan. Anaïs riep me en zei mama kijk, Barbie is in de disco. Ze vond het superleuk dat de lichtjes eens zo zichtbaar waren als het donker was. Barbie en Ken zijn dus een succes – tegen al de verwachtingen in voor zus én broer. Het toverstafje maakt het natuurlijk helemaal af voor ons dochtertje die verzot is van roze & prinsessen!

Barbie pop

Zelf vind ik het een hele mooie, zeker als ze licht geeft. Ken is de perfecte man voor Barbie en hier wordt heel veel mee gespeeld. Het is vooral heel leuk als mama om te zien hoe ze direct begint te fantaseren met Barbie & Ken. Het stimuleert hen echt om zelf verhaaltjes te vertellen. Zo was Barbie ook gewond geraakt door uit de koets te vallen en Ken kwam haar dan helpen met de pleister op te plakken…  and they lived happily ever after ten huize Bollengier – Ceusters

Alle Barbie poppen en bijbehorend Barbie speelgoed shop je hier >>>
 

barbie poppen, nieuwste barbie poppen, barbie en de geheime deur poppen, barbie winactie
Comments are closed.

Back to Top ↑