Klaar voor het strand? Af! + WINACTIE

7 juli 2019

Heerlijk die zonnige, warme dagen. Het leven lijkt dan net altijd even makkelijker en mooier te zijn. Een dagje strand is hier altijd zeer populair. Van de duinen afrennen, op zoek naar schelpen en een heleboel zand in je koffie blijft genieten. Robyn testte een nieuwe badcape voor meisjes. En dat bleek, uiteraard, een unicorn handdoek te zijn.

De leukste vakantie musthaves voor je dochter >>

kleine giraf, badcape voor meisjes, unicorn badcape

kleine giraf, badcape voor meisjes, unicorn badcapeUnicorn badcape voor meisjes

Mocht je een dochter hebben die zwemles heeft, regelmatig gaat zwemmen, of gewoon van mooie spullen houdt, dan is een bijzondere handdoek wel erg leuk. Je kunt deze badcape voor meisjes heerlijk omslaan, om af te drogen of op te warmen en hij ziet er ook nog super leuk uit. De badcape heeft zelf een klein staartje eraan zitten en natuurlijk de glanzende hoorn. En handig detail, je herkent je kind ermee van veraf.

Heb jij een waterrat thuis? Doe dan mee met de winactie.

Naast deze toffe badcape voor meisjes geven we ook een hippe drinkfles weg. Deze drinkfles lekt niet (100% zeker, want wij hebbben hem al overal mee naar toegenomen). Kortom een leuke winactie voor de zomervakantie!

drinkfles voor meisjes, kleine giraf

drinkfles voor meisjes, kleine giraf

Duurzame drinkfles

Om een dagje strand compleet te maken, geven we naast de unicorn badcape voor meisjes ook een duurzame drinkfles weg. Deze drinkfles van Pura is helemaal plasticvrij, met een gekleurde sleeve eromheen. Deze zorgt voor goede grip en een vrolijke kleur. Het rietjes en de tuut zijn gemaakt van 100% siliconen en kun je makkelijk schoonmaken, -houden en ook uitkoken. (ook voor in de vaatwasser)Het leuke aan deze fles is dat ie met je meegroeit. Je kunt met een speen beginnen. Later een rietje en zelfs ook een sportdop voor als je veel en snel wil drinken. Je kunt de accessoires en verschillende sleeves los kopen.

Robyn neemt deze fles graag mee naar school. Geen lekkende waterpartijen in de rugzak en makkelijk herkenbaar tussen alle andere bijna 30 drinkflessen. Het siliconen leeft nog steeds, er wordt niet aan geknabbeld, dus zolang we deze fles niet kwijtraken kan ie nog jaren mee!

WINACTIE

En omdat wij zo enthousiast zijn mogen we de badcape voor meisjes en de hippe drinkfles van Kleine Giraf weggeven. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze leuke zomerset wilt winnen. De naam van de winnaar staat 15 juli hier op Girlslabel. Good Luck!

Gefeliciteerd Ingrid Hop, jij bent de gelukkige winnaar van deze handige zomerset. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens en kledingmaat van je dochter. Dan zorgen wij dat jij zsm deze set thuisgestuurd krijgt. Have a Nice Summer!

kleine giraf, zoocchini kids

Bekijk ook deze leuke badponcho voor kinderen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...