hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby

Published on augustus 3rd, 2014 | by redactie

0

Waterrat

Al vanaf zeven weken gaan we met Jippe naar babyzwemmen. Bijna elke week dartelen we in het water met andere baby’s. We zingen dan liedjes, spetteren in het water, springen vanaf de kant en we gaan zelfs wel eens eventjes onder water.
In het begin vond ik het best wel spannend om met zo’n klein hummeltje naar het zwembad te gaan. En ik denk dat Jippe het ook wel spannend vond. Maar omdat we zo regelmatig gaan zwemmen, merk je gewoon dat ze het super fijn vindt. Jippe lacht al voluit als ze op het aankleedkussen ligt om haar zwembroek aan te trekken. Ze kan niet wachten om samen met ons het water in te plonsen. Was ze in het begin nog voorzichtig, nu spettert ze er flink op los. Volgens mij zit ze sowieso in een fase waarin ze zich heel erg aan het uitsloven is. Jippe is nu 11 maanden en wil aan iedereen laten zien wat ze kan. Dus ook in het water. Als wij al in het water zijn en het vorige klasje is nog bezig, dan moet en zou ze de aandacht van de zwemjuf krijgen. En het lukt Jippe ook nog. Ze kijkt, maakt geluid, houdt haar hoofd scheef en zet haar grootste glimlach op. En als de zwemjuf dan zwaait dan heeft Jippe de grootste lol.

Nu met het warme weer is het ook heerlijk om een zwembadje in de tuin te zetten en Jippe te laten spetteren. Samen met de buurmeisjes van 4 en 6 heeft ze dan veel pret. Vorige week was het op mijn vrije dag best wel warm en toen besloot ik samen met mijn vader en Jippe naar een zwemplas te gaan. Ook dat was een feest. Ze keek weer haar ogen uit, want er waren natuurlijk heel mensen met kinderen. En al dat water met het zand was helemaal fantastisch. Ze schaterde het uit in het water en had weer de tijd van haar leven. En ik was alleen maar aan het genieten. Ik vind het zo fijn dat ze in het waterspelen zo leuk vindt, hopelijk maakt haar dat wat watervrij en gaat het in de toekomst een beetje vlotjes met het diplomazwemmen. Nu ziet ze er uit als een echte waterrat en daar ben ik blij om.

Esther

babyzwemmen
Comments are closed.

Back to Top ↑