Zin in een topdag? Bezoek Avonturenpark Hellendoorn gratis

21 april 2019

Wat is er nou leuker dan een dagje pretpark met het hele gezin? Girlslabel zoekt de leukste gezinsuitjes voor je op. Wij zijn deze vakantie goed begonnen. Voor de allereerste keer zijn we naar Avonturenpark Hellendoorn geweest en wat was het daar fijn! Wil jij er ook een keer heen? Doe dan mee met de Avonturenpark winactie. Wij zijn een kijkje gaan nemen omdat er een nieuwe attractie, genaamd Fort Knalkruit, feestelijk werd geopend. En waar een feestje is.. is Girlslabel!

wildwaterbaan, pretpark

plattegrond avonturenpark hellendoorn

Wat is er allemaal te doen in Avonturenpark Hellendoorn?

Dankzij de plattegrond hebben we het hele park gezien. Er is een leuk gedeelte voor peuters, daar kunnen ze in alle attracties en er is een fijne speeltuin. Er wordt goed opgelet bij de attracties, zodat de kleintjes ook echt ongestoord kunnen genieten. Dus mocht je een kindje hebben onder de 1 meter, dan is Avonturenpark 0ok zeker een leuk familie-uitje.

Robyn is ruim 120 cm ( we hebben al een poosje niet gemeten) en zij kon echt in veel attracties. Heb je een kleine daredevil thuis? Laat onderaan je emailadres achter en loot mee in deze Avonturenpark winactie.

Zonder het te weten belandden we in het riool. De ratten onderweg oogden al niet heel vrolijk. Maar aangezien we geen idee hadden van wat we konden verwachten, sloten we keurig aan. Bleek het een achtbaan in het donker te zijn. Robyn vond dat toch wel een beetje spannend en ze was blij toen het voorbij was. Maar… Ze heeft het wel gedaan en daar was ze ook een beetje trots op.

Kareltje en jasmijn, theater avonturenpark, avonturenpark hellendoorn

De winnaar van de Avonturenpark winactie kan op bezoek Kareltje en Jasmijn

Wat hebben we gelachen om de theatershow in het park. Kareltje, de kok, en Jasmijn gingen op zoek naar het vloeibare goud om dat ’s avonds aan Bella de beer te kunnen geven. Kareltje bleek erg adrem en kreeg veel ouders aan het lachen. op het einde mochten alle kinderen het podium op en dat liet Robyn zich geen 2x zeggen. Robyn is altijd dol op de shows in een pretpark en deze show bleek ook veel humor voor de volwassenen te hebben.

Win 4 kaartjes voor Avonturenpark en ga lekker botsen

fort knalkruit

De opening van een nieuwe attractie moet natuurlijk gevierd worden en dat werd dit keer groots aangepakt. Wel 200 genodigden kwamen hier op af. Een ontvangst met bubbels en piraten en wat had iedereen zin om te gaan botsen. Fort Knalkruit zijn namelijk overdekte botsauto’s. Voor de peuters is er een apart gedeelte, waar zij rustig kunnen leren en proberen zonder te schrikken van de grotere kinderen die graag rondsjezen en botsen.

Denk jij nu na het lezen van deze blog; dit lijkt me leuk, hier heb ik zin in en tijd voor? Leuk! Dan is deze Avonturenpark winactie iets voor jou. Leuk om met zijn allen nieuwe herinneringen te maken! Het ‘Slidepark’ was nu niet geopend, maar voor een paar euro meer kun je lekker zwemmen en van de vele glijbanen af in dit waterpark. Lijkt me heerlijk op een warme, zomerse dag.

Avonturenpark winactie

Wil jij 4 kaartjes winnen voor Avonturenpark Hellendoorn? Het enige dat je hier voor hoeft te doen is je naam en emailadres achterlaten via het winformulier. Ook kun je via Facebook en Instagram meedoen voor een extra winkans!

Gefeliciteerd, Penelope Broos! Jij wint 4 kaartjes en mag je adres mailen naar info@girlslabel.com

fort knalkruit

fort knalkruit

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...