9 vragen aan ABOUT PARIS LONDON eigenaresse Daphne Oosthuizen

15 september 2020

Waarschijnlijk heb je vast al wel eens gehoord van ABOUT PARIS LONDON en APL MODELS. Regelmatig zag ik op Facebook berichten voorbij komen die door ontzettend veel mensen geliked en gevolgd worden. ABOUT PARIS LONDON heeft een eigen, herkenbare en aparte stijl en is juist daarom ontzettend populair. Als er een oproep geplaatst werd dat er modellen gezocht werden voor een fotoshoot kwamen er bizar veel aanmeldingen binnen. Tijd om eens nader kennis te maken met de succesvolle dame achter dit bedrijf.

Lees hier de tips om kindermodel te worden >>

APL MODELS, about paris london

1. Kun jij jezelf voorstellen? Wie ben je en wat doe je precies? 

Mijn naam is Daphne Oosthuizen (30), moeder van 2 dochters, Paris-London (4) en P’Reaux (1). Ik ben de eigenaresse van en het brein achter ABOUT PARIS LONDON én APL MODELS.

ABOUT PARIS LONDON (geboorte: 21/03/2016) is een online webshop, van (custom) kleding tot aan accessoires, voor kinderen en volwassenen. Daarnaast bied ik, samen met mijn partner Avinash Debipersad, stylingdiensten aan voor jong en oud. Wij zijn dus Fashion Stylisten.

about paris london, apl models

APL MODELS (geboorte: 31/01/2019) is een modellen- en artiestenbureau voor kinderen én volwassenen. Hierbij ligt mijn focus op diversiteit en inclusiviteit.

2. Waarom doe jij wat je doet?

Het is belangrijk dat mijn én onze kinderen zich in een wereld bevinden waar een ieder welkom en gewenst is. Zowel in het dagelijks leven als in de media. Diversiteit en inclusiviteit gaan niet alleen in handen met “zwart en wit”.

Ieder mens is “de norm”, niemand is een “trend”.

Bij ABOUT PARIS LONDON én APL MODELS is diversiteit terug te zien in de keuzes van de modellen en styling. Bij APL MODELS is iedereen welkom: Achondroplasie, Albinisme, Syndroom van Down, Vitiligo.. you name it.

Iedereen is normaal. Niemand is zielig.

about paris london, kidsstyling3. Waar let jij op als je een kind selecteert voor APL Models?

Uitstraling! Uitstraling! En nog eens Uitstraling!

4. Wat vind je zelf het moeilijkste aan een kind stylen/fotograferen?

Om eerlijk te zijn, niets. Als ik een kind of volwassene op foto of in levende lijve zie, krijg ik automatisch een signaaltje door. Dit signaaltje weergeeft de styling voor desbetreffende persoon. Kortom, ik weet al gauw wat leuk zal zijn of staan bij een persoon. Velen denken dat ik maar 1 bepaalde style kan, maar ik kan en doe alles.

Just give me a style or theme & I’m ‘bout to make it happen. 

5. Wat doe je als een kind uiteindelijk toch niet durft/wil?

Na een aantal keren de clown uithangen, houdt het uiteraard op. Het is wél belangrijk dat een kind geniet. Een ieder is anders. Gelukkig is dit tot nu toe maar 1x voorgevallen bij APL MODELS.

6. Heb je wel eens te maken gehad met ouders die jouw werk over gaan nemen? En zo ja, wat doe je dan?

Vaak genoeg. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Als ik een voorbeeld of inspiratie(bron) kan zijn voor een ander, is dat alleen maar mooi meegenomen. I can only wish them good luck.

7. Wat wil je ouders meegeven?

Laat kinderen zijn wie ze willen zijn. Steun kinderen in de persoon die zij willen worden. Laat ze vrij in hun doen en denken. Laten ze vooral zichzelf zijn en niet vrezen voor de mening van een ander. Een eigen mening telt. Kortom, luister naar je kind.

about paris london, kidsstyling8. Wat moet een kind in zich hebben om model te kunnen worden?

Zichzelf zijn. Sterk in haar of zijn schoenen staan. Het is en blijft een harde wereld. Nu nog wél, jammergenoeg.

9. Heb je tips voor kinderen die model willen worden?

Wees jezelf. Kijk niet naar anderen.

Fall in love with yourself.

En eet goed! Verga niet van de honger!

Volg APL MODELS op Instagram en blijf op de hoogte! Via social media blijf je op de hoogte van modellenoproepen en ander leuk nieuws.

about paris london, apl models

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...
protest bikini

Zwemkleding trends voor 2022 & de leukste zwemkleding voor meisjes

Ik kan bijna niet wachten totdat het zomer is. Het heerlijke zonnetje die de hele wereld net een beetje leuker...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer