Zijn mannen echt allemaal klootzakken? Single mama #3

3 juni 2018

Mijn naam is Celine, ik ben 40 jaar oud en sinds een jaar single mama. Ik vind het leuk om mijn avonturen als alleenstaande moeder te delen. Vorige keer heb je mijn tweede blog kunnen lezen hier op Girlslabel. Vandaag gaat deze alleenstaande moeder weer op date …

Lees ook het eerste avontuur van een single mama >>

Zijn foto ziet er goed uit. Zijn profiel ook. Niet tè knap, maar echt wel leuk. Niet enorm hoog opgeleid, dat werkt ook niet heb ik gemerkt, maar wel dat je er een leuk gesprek mee kan voeren. We spreken af in een kroegje. Het is gezellig. We kletsen erop los en maken veel grapjes. Echt flirten doen we niet. Af en toe wel een klein complimentje (wat heb je mooie ogen) maar veel meer dan dat niet. Hij kijkt me ook niet diep aan. Ik twijfel of de klik er wel is omdat hij wat afstandelijk blijft.

Zoenen

Daarna lopen we terug naar mijn auto en kletsen nog wat na. Dan, volledig uit het niets begint hij me te zoenen. Ik schrik er bijna van, maar ik kan niet ontkennen dat deze man behoorlijk prettig kan zoenen. Ik geef hem het voordeel van de twijfel en zoen hem terug. Zo blijven we een tijdje staan. Misschien was hij gewoon een beetje zenuwachtig in het kroegje?

Een weekje later spreken we opnieuw af. Over de app is hij wat los gekomen en hebben we elkaar een beetje uit lopen dagen. Een leuk spelletje. Maar ook heb ik een vreemd gevoel in mijn buik. Hetzelfde gevoel dat ik had toen ik achter het bedrog van mijn ex-man kwam. Ik heb het idee dat hij veel meer lijntjes uit heeft staan. Dat ik lang niet de enige ben. Als ik hem vraag over de app hoe het zit, komen er meerdere antwoorden voorbij. Een collega heeft een ernstig ongeluk gehad en ligt in het ziekenhuis en hij appt de hele avond met hem omdat hij zich daar zo verveeld. En zijn moeder wil graag met hem appen omdat zijn vader bijna jarig is. Toch heb ik er een slecht gevoel bij, ik heb dit meer meegemaakt en ben daardoor extra oplettend. Maar goed, het kan natuurlijk ook de waarheid zijn en misschien zie ik als bedrogen moeder gewoon te snel en te veel spoken.

Als we die avond samen op de bank zitten en net heerlijk hebben gezoend, vraag ik het hem nogmaals. Hoeveel date hij eigenlijk? En is dit een spelletje voor hem of is hij werkelijk op zoek naar een langdurige relatie zoals hij verteld heeft?

In bed

En dan, quasi nonchalant, verteld hij dat hij van de 25 dates die hij heeft gehad, er 20 in bed heeft gekregen. Hij lijkt er zelfs trots op. Ik weet wat ik moet doen.

Een kwartier later lig ik in bed.
Alleen.

Meneer is tierend de deur uitgelopen. Boos omdat ik niet mee wilde spelen met zijn spelletje. Maar helaas voor hem speel ik niet mee.

Als ik dit de volgende dag aan mijn vriendinnen vertel, komen er meer verhalen los. Tinder is vol van dit soort mannen. Mannen die na hun mislukte huwelijk helemaal niet meer op zoek zijn naar een relatie, maar smullen van gescheiden vrouwtjes die op zoek zijn naar de liefde, en houden hun voor dat ze wel een serieuze relatie zoeken.

Zijn mannen echt allemaal klootzakken? Ik durf bijna niet meer te daten. Komt er ooit nog een echte leuke man in mijn leven?

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Bekijk deze Mama musthaves >>

Mode voor Mini & Me >>

Ook vaders en zoons twinnen >>

Alleenstaande moeder

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

De leukste moeder-dochter trip: Shoppen in Düsseldorf

Niets is leuker dan quality time doorbrengen met je dochter tijdens een gezellig shopweekend. En waar kan dat beter dan...
image-1

Hoe krijg je weer meer energie en levenslust?

Zit je de laatste tijd wat lager in je energie? Dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben. Misschien weet je de...
1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...