hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs alleenstaande mama op vakantie met twee kinderen

Published on augustus 30th, 2020 | by Carola

0

Als alleenstaande mama op vakantie met twee kinderen

Als de twee weken vakantie van papa voorbij zijn, ga ik naar dezelfde plek. We brengen nog een dag met elkaar door en dan gaat papa naar huis. Vanaf nu ben ik twee weken op de camping met de kinderen. Mijn vakantie is begonnen, maar het voelt nu al vreemd. We komen hier al jaren en nu ben ik er alleen met de kinderen…  Een gevoel van leegte. Een gevoel van verdriet. Maar fijn dat ik mijn kinderen weer zie en alle mensen die ik ken van de camping.

Eerste vakantie na de scheiding zonder kinderen >>

Corona

Qua weer mag ik absoluut niets zeggen. Ik was met de hittegolf op de camping. De eerste week was het nog wat koeler, maar vanwege Corona hebben wij afgesproken niets te doen aan uitstapjes naar het dorp of andere plaatsen. Normaal zijn er braderieën, is er kermis en zijn er leuke activiteiten om naar toe te gaan. Dit was nu niet zo, dus ook dat was anders aan deze vakantie. Ikzelf zit in de risicogroep, dus we letten extra op met afstand , handen wassen ect.

Ze mogen wel naar de activiteiten van de kidsclub, maar ook dan weten ze dat ze direct handen moeten wassen als ze terug komen. Ze organiseren erg leuke dingen: springkussen, waterglijbaan, schminken, bingo, knutselen.

Uitstapjes in omgeving Renesse

De eerste week zijn wij naar de zweefvliegtuigen gefietst in Burgh- Haamstede. We hadden pech, want precies die dag vlogen ze niet. Kinderen teleurgesteld, dus in de tweede week zijn wij terug gegaan met de auto. Ze vonden het geweldig om de vliegtuigen van zo dichtbij te zien!

Een ander uitstapje was paardrijden. Elk jaar, wanneer wij hier zijn, huren wij een pony waarmee we gaan wandelen. Inmiddels is Noud op zo’n leeftijd dat hij ook graag op het paard rijdt. Noortje vroeg of ze een les mocht volgen ipv zelf wandelen. Dit konden wij regelen en zo heeft zij een les gehad en heeft Noud pony gereden.

Hittegolf

Omdat ik er met de hittegolf zat, zijn we natuurlijk ook op het strand geweest. Alleen ben ik helaas een mama met een lichamelijk probleem. Ik blog hier nauwelijks meer over, maar wat heb ik een pijn gehad tijdens mijn vakantie…. Ik kon soms niet meer. En dan ben je alleen en moet je wel door, ookal ben je op… Gelukkig mochten mijn kinderen ook weleens mee naar het strand met een vriendinnetje van de camping. Zo fijn! Want mijn kinderen houden echt van het strand en zo konden ze toch gaan. (ik zou namelijk sowieso al niet meer gaan – van 1 dag strand heb ik een paar dagen nodig om bij te komen qua pijn) 

Suppen

De vader van een vriendinnetje nam een keer een sup mee naar het strand. Helaas heb ik alleen de foto’s, want ik was niet mee. Maar wat had ik een blij kind terug. Ik hoorde al bijna twee weken lang dat ze ook een keer wilde suppen. Suppen staat voor: Stand Up Paddling. Je ziet dit steeds vaker in Nederland. Het betekent dat je staand op een board over het water gaat, met een peddel in je hand.

Deze dag was Noud ook mee en die was heerlijk met het zand aan het spelen. Diepe kuilen graven enzo J

eerste vakantie na scheiding , single mama, scheiden, kinderen niet zien na scheiding, vakantie zonder kinderen

Vakantie met ups-and-downs

Ik kan terug kijken op een vakantie met ups-and-downs. Vreemd gevoel. Maar ook geniet momenten met mijn twee kinderen. Dit was Renesse 2020.




Comments are closed.

Back to Top ↑