hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Adverteren voor webshops

Boyslabel is de verzamelsite met de leukste tips en inspiratie, online shops en blogs voor ouders met jongens van 0-14 jaar. Voor ouders met meisjes is er Girlslabel, vol met tips en inspiratie, de leukste online shops en blogs voor ouders met meisjes van 0-14 jaar. Hierdoor hebben wij een duidelijke doelgroep aan ons weten te binden en kun je op Boyslabel zeer gericht adverteren en zo de juiste doelgroep benaderen. Met onze online platforms Boyslabel en Girlslabel, onze nieuwsbriefleden en ons Social Media netwerk weten wij per maand meer dan 150.000 gezinnen te bereiken.

Doelgroep:

De Boyslabel en Girlslabel bezoeker (voornamelijk vrouw, 25-45 jaar, met 1 of meerdere kinderen) is een onlineshopper die graag op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste trends in mode, speelgoed, kinderkamers, alles omtrent zwangerschap en lifestyleproducten voor haar kids en haarzelf. Ook is ze gek op tips, uitstapjes en evenementen voor het hele gezin.

Adverteren voor webshops

Verkoop jij unieke producten voor onze doelgroep en is je aanbod hip en onderscheidend? Dan past jouw webshop zeker op Boyslabel en/of Girlslabel. Online adverteren leidt snel en doeltreffend tot meer verkopen. Daarnaast is dit marketinginstrument uitstekend inzetbaar voor het opbouwen van naamsbekendheid en het genereren van leads en nieuwe bezoekers aan jouw website.

A. Basisvermelding (€6,96 per maand op Boyslabel óf Girlslabel, min. deelname 12 maand)

Een basisvermelding, onder de voor jouw shop relevante categorie, zal de bezoeker via directe linken naar jouw webshop of product leiden. Deze vermelding bevat een redactionele tekst met mooie afbeeldingen én een banner onder de relevante categorie. Dit artikel zorgt er tevens voor dat Google jouw site hoger indexeert. Dus direct en tegelijk ook indirect ontvang je hierdoor meer bezoekers.

–        Vermelding naam webshop

–        Redactionele tekst van max 300 leestekens en beeldmateriaal

–        Banner onder betreffende categorie

–        Directe linken naar jouw shop (max. 3 stuks per vermelding)

–        Inclusief het per 6 maand laten wijzigen van de tekst en beeldmateriaal

 

B. Social Media vermelding (€12.50 per maand op Boyslabel óf Girlslabel, min. deelname 12 maand)

Met een Social Media vermelding krijg je een basisvermelding (A) mét een uitgebreid Social Media pakket. Hiervoor zal jouw artikel ook uitgebreid aandacht krijgen op onze facebookpagina en via twitter.

–        Vermelding naam webshop

–        Redactionele tekst van max 300 leestekens en beeldmateriaal

–        Banner onder betreffende categorie

–        Directe linken naar jouw shop (max. 3 stuks per vermelding)

–        Inclusief het per 6 maand laten wijzigen van de tekst en beeldmateriaal

–        5 x per jaar een vermelding van jouw shop of product op facebookpagina

–        jouw producten worden meegenomen in style of the day en/of collages

–        20x per jaar twitterbericht

 

 

C. Winactiepakket (bij deelname van pakket A of B, informeer naar de mogelijkheden)

Bij een Basisvermelding (A) en Social Mediavermelding (B) bestaat ook de mogelijkheid om winacties aan te bieden, tegen een kleine vergoeding + beschikbaar te stellen item(s). Hiervoor maken wij een aanvulling op het bestaande artikel dat begint op de homepage van Boyslabel en/of Girlslabel en promoten wij deze winactie met jouw shop of product via onze Social Media. Deze acties zijn een zeer effectief internetmarketingmiddel om jouw webshop of product extra aandacht te geven. Het is de perfecte manier om meer naamsbekendheid en eventueel meer facebook likers of twitter volgers voor jouw shop te genereren.

 

D. Review van producten of shop (bij deelname van pakket A of B, informeer naar de mogelijkheden)

Bij een Basisvermelding (A) en Social Mediavermelding (B) bestaat ook de mogelijkheid om een review te laten maken, tegen een kleine vergoeding + de item(s) voor beoordeling (uiteraard in overleg m.b.t. kledingmaten etc). Hiervoor maken wij een nieuw artikel dat begint op de homepage van Boyslabel en promoten wij deze winactie met jouw shop of product via onze Social Media. Deze reviews zijn  goed scorenden en zeer geliefde artikelen bij onze doelgroep. Het is zeker ook een effectief internetmarketingmiddel om jouw webshop of product extra aandacht te geven. Tevens is het de perfecte manier om meer aandacht voor het product te krijgen en het shopgevoel te versterken.

Note:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn geldig tot 1 januari 2015. Het deelname bedrag wordt volledig vooraf gefactureerd alvorens plaatsing.

Wil je weten welke mogelijkheden het beste bij jouw webshop en/of budget passen? Op basis van jouw wensen maken wij een gratis en vrijblijvend marketingvoorstel.

Adverteren op Girlslabel


Comments are closed.

Back to Top ↑