Achter de schermen bij Girlslabel

18 september 2015

De hippe online shop Olliewood heeft onlangs dit interview geplaatst op haar blog: een kijkje achter de schermen bij Girlslabel.

Achter de schermen bij Girlslabel

Stel jezelf eens voor! Wie is Colinda

Love what you do – do what you love! Dat is mijn motto en zo sta ik in het leven en in mijn werk. Vol passie stort ik mij op iets wat ik leuk vind en probeer dat ook uit te stralen en over te brengen op anderen. Dit heb ik vroeger ook altijd gedaan in mijn werk als styliste en de laatste 5 jaar kan ik mijn creativiteit kwijt op mijn sites Boyslabel en Girlslabel.

Ik ben eerst klein begonnen met bloggen, maar inmiddels is dit uitgegroeid tot een echt bedrijf en weten steeds meer ouders en bedrijven de weg te vinden naar mijn sites. Door mijn werk ontmoet ik inspirerende mensen, kom ik op veel bijzondere plekken en word ik op de hoogte gehouden van de komende collecties en de nieuwste trends op het gebied van kinderkleding, speelgoed en lifestyle. Helemaal leuk is het dat ik veel dingen samen met mijn drie zoons kan doen. Zij willen mij altijd graag helpen om het nieuwste speelgoed te testen of kleding van de nieuwe collecties te showen voor een fotoshoot. Het is hard werken om alle ballen in de lucht te houden, zowel privé als zakelijk, maar ik vind het heerlijk en geniet iedere dag van alle leuke dingen die op mijn pad komen.

interview2

Hoe is Girlslabel tot stand gekomen?

Colinda – Girlslabel is eigenlijk ontstaan vanuit Boyslabel. Na de geboorte van mijn jongste zoon was ik vaak op zoek naar leuke kleding en activiteiten voor jongens. Vaak moest ik lang en ver zoeken voordat ik eindelijk iets leuks had gevonden. Ik dacht: dit moet handiger kunnen! Zo is Boyslabel eigenlijk tot stand gekomen; een verzamelsite met de leukste webshops en gave tips voor ouders met zonen. Toen dit allemaal goed op poten stond en alles soepel liep, wilde ik meer en heb ik ook Girlslabel opgezet. Dit is hetzelfde concept alleen dan voor ouders met dochters.

Hoe ziet een dag bij Girlslabel eruit?

Colinda – Het zijn vaak hectische dagen! Mijn dag begint met het naar school brengen van mijn jongens. Als dat is gebeurd, is het eerst tijd voor een cappuccino en wordt de computer opgestart; vaak verschijnt er dan een lange reeks van e-mails en vragen die beantwoord moeten worden. Hierna worden alle pakketjes die opgestuurd zijn door leveranciers en webshops verwerkt voor reviews en winacties. Tegen de tijd dat dit allemaal is gedaan is het al tegen het middaguur. Mijn middag wordt gevuld met het schrijven van blogs, maken van collages, fotoshoots plannen en begeleiden en aansturen van de bloggers voor Boyslabel en Girlslabel.

Wat is volgens jou de trend aankomende winter?

Colinda – Rock, punkrock, glamrock, absoluut ROCK. Naast rock blijven we ook veel prints zien; van all-overprints tot dierenprints. Ook de metallic trend zien we met veel gouden details. Het woord LEF zet echt de toon; mix & match op je eigen manier aankomende winter.

2

Wat is volgens jou een musthave dit seizoen?
Colinda – Een echte musthave is het bikerjasje, voor zowel voor boys als voor girls. Warme fluffy of gebreide truien en vesten, een geruit jurkje of blouse en ook de comfy sweatpants mogen niet ontbreken dit seizoen. Uiteraard is een paar hippe sneakers ook onmisbaar in je wintergarderobe.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Colinda – Waar niet uit? Ik haal mijn inspiratie echt uit van alles! Ik ben dol op het lezen van magazines maar vind het ook heerlijk om nieuwe trends op straat te spotten vanaf een terrasje. Ook kijk ik veel online en bezoek ik regelmatig een beurs of stad; qua steden heb ik niet echt voorkeur, dit kan variëren van Amsterdam tot Kopenhagen want overal is wel iets nieuws te ontdekken.

1

Wat onderscheidt Boys- en Girlslabel van andere blogs?
Colinda – Beide blogs zijn doelgericht; ouders bezoeken onze blogs met een duidelijk doel. Je merkt ook op Facebook dat de volgers echt jongens- of meidenmoeders zijn. Naast kleding bieden wij ook een stukje lifestyle op Boyslabel en Girlslabel; inrichting voor de kinderkamers, speelgoed, dagjes uit, DIY en boekentips. Kortom: de leukste tips voor ouders met zonen en dochters!

Wat is de toekomst van Girlslabel?
Colinda – Na het opzetten van Boyslabel en Girlslabel is Babylabel de meeste logische stap. Op deze blogsite ga je alles vinden voor zwangere vrouwen en voor kinderen tot en met 4 jaar. Ik vind het enorm spannend maar heb er echt een enorm goed gevoel bij. Met Babylabel is de cirkel rond en is het concept waar ik van droomde compleet.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sneakers

Stoere stappers voor de meiden

De herfst is in volle gang en dit betekent meer regen en veel plassen op de grond. Stevige warme schoenen...
kinderbijslag

Kinderbijslag – Ik kijk er al naar uit

Waar zal ik beginnen met het schrijven van deze blog want ik weet het niet zo goed. De datum van...
20220921_155816

Een warme winter met de jassen van Retour Jeans

De eerste koude dagen hebben we al gehad en soms was er al een lichte twijfel of we nog voor...