hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding a little thing called love, valentijnsdag, ochill

Published on februari 14th, 2017 | by redactie

0

A little thing called love

A little thing called love: Vandaag is het Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met een beetje liefde. Maar liefde, wat is dat eigenlijk? Het is misschien wel de moeilijkste vraag die er is.

A little thing called love

Liefde is een bijzonder gevoel en wordt door iedereen op een andere manier beleefd. Het kan voor de een betekenen een gevoel van samen zijn, een kus of een aai over de bol geven, of (je) kinderen zien lachen en voor de ander kan het betekenen het geven van iets. Het maakt niet uit wat het is, maar een ding is zeker; het is fijn om liefde te geven en te krijgen!

Maar, heb jij dat ook? Dat je voor je eigen kind echt kunt overlopen van liefde? En zelfs vlinders in je buik kunt voelen wanneer ze naar je toe komen om je spontaan een knuffel te geven, of wanneer je stiekem naar ze kijkt zonder dat ze het door hebben? Dit zijn van die kleine geluksmomentjes.

a little thing called love, valentijnsdag, ochill

Liefde als inspiratiebron

Voor je eigen kind kun je een heleboel liefde voelen. En helemaal wanneer jouw meisje zich ‘happy’ voelt en straalt van top tot teen. Bij O’Chill hebben ze zich dit seizoen ook laten inspireren door de liefde. De nieuwe zomer collectie heet ook ‘A little thing called love’ en zit vol met shirtjes en jurkjes met hartjes, lieve teksten en roze glitters. Perfect om op een dag als vandaag te dragen en te laten zien dat je vol met liefde zit. Maar niet alleen op Valentijn is deze kleding leuk om te dragen, het kan iedere dag. Want iedere dag is een mooie dag om liefde te geven en te krijgen!

Doe jij vandaag iets speciaals voor jouw geliefden op Valentijnsdag? 

a little thing called love, valentijnsdag, ochill

Lees meer meisjesmama blogs >>

Meisjeskleding >>
Comments are closed.

Back to Top ↑